Τί προβλέπουν τα ζώδια από 18-25.2.2019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε αυτή την εβδομάδα, καθώς τα αισθηματικά σου και τα οικονομικά σου δείχνουν να βάλλονται και θα πρέπει να τα διαχειριστείς με χαρακτηριστική ψυχραιμία και σύνεση. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στον Αιγόκερω εντείνει ζητήματα επαγγελματικής οικονομικής και προσωπικής φύσεως καθώς πιθανή είναι η απαισιοδοξία και η ανάγκη σου να αποστασιοποιηθείς

από πρόσωπα σημαντικά του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος ή από το ταίρι σου. Πρόσεξε επίσης τις οικονομικές συναλλαγές σου γιατί δεν αποκλείεται οι συμφωνίες σου να οδηγήσουν σε περιορισμό των οικονομικών σου, κάτι που θα σου προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια.

Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν, αλλά κυρίως επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά ζητήματα δουλειάς και καθημερινότητας που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Ο δυναμισμός που σε διακρίνει και η διορατικότητα σου θα σε βοηθήσουν στο να προχωρήσεις σε σημαντικά βήματα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σπουδαίες ευκαιρίες που θα σε οδηγήσουν σε ένα νέο μονοπάτι αφήνοντας πίσω σου μία καταλυτική περίοδο της ζωής σου.

Στις 23.02 η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνοντας τα συναισθήματα και την ανάγκη ελέγχου και επιβολής τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά παιχνίδια παρασκηνιακά που μπορεί να υπάρχουν ή στα οποία μπορεί να συμμετέχεις και εσύ γιατί πιθανό είναι να μην μπορείς να ελέγξεις συναισθήματα και ανάγκες και να βρεθείς εκτεθειμένος. Προσπάθησε να περιορίσεις ανασφάλειες και φόβους και να μετουσιώσεις αυτή σου την ενέργεια σε πάθος για να καταφέρεις αποφύγεις αντιπαραθέσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο την προσωπική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Σημαντική μπορεί να αποδειχθεί για εσένα αυτή η εβδομάδα, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να προωθήσεις σημαντικά ζητήματα σπουδών, νομικής φύσεως και σχέσεων με το ευρύτερο περιβάλλον σου κάτι που θα σε οδηγήσει στη διεύρυνση της προσωπικής σου πορείας. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στον Αιγόκερω σε ωθεί στο να σκεφτείς με ωριμότητα και σύνεση την πορεία και το μέλλον της προσωπικής του ζωής και είναι γεγονός ότι βλέπεις τον έρωτα όχι πια μέσα από μία επιπόλαιη μάτια, αλλά κάτω από το πρίσμα της όποιας προοπτικής και της πορείας που μπορεί να έχεις με το άτομο που είναι δίπλα σου. Σημαντικά βήματα μπορεί να γίνουν σε ότι αφορά σπουδές, νομικά ζητήματα και επαφές με το εξωτερικό, καθώς έχεις την ευκαιρία να βάλεις γερές βάσεις για τη μελλοντική σου ανάπτυξη.

Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στρέφει το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή, στις φιλικές σου σχέσεις, σε δημιουργικές και ομαδικές δραστηριότητες που μπορεί να έχεις δίνοντας σου τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις ζητήματα που θεωρείς ότι δεν έχουν πια να σου προσφέρουν κάτι ή να κλείσεις θέματα με πρόσωπα σημαντικά για σένα που μπορεί να σε ταλαιπωρούσαν μέχρι πρότινος. Η συμμετοχή του Άρη από το ζώδιό σου δίνει το δυναμισμό σου, τη διάθεση και την επιθυμία να πρωτοστατήσεις και να πρωταγωνιστήσεις σε δράση.

Στις 23.02 η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει το συναίσθημα, την ανάγκη για έντονο πάθος και ερωτισμό δίνοντας μία άλλη διάσταση στον έρωτα και αυτό που είναι πια σημαντικό για εσένα είναι να μπεις στην ουσία του πράγματος και να μην αφεθείς στην επιφάνεια και στην περιπέτεια μιας επίπονης ιστορίας. Πρόσεχε μόνο γιατί πιθανή είναι η καχυποψία και η ζήλια λόγω ανασφαλειών που μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν και να εκτονωθείς στο σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεσαι κυρίως σε θέματα οικογένειας και καριέρας που έχεις την ευκαιρία να κλείσεις με δυναμικό τρόπο, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου λειτουργεί άκρως βοηθητικά στους συγκεκριμένους τομείς. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στον Αιγόκερω μπορεί να εντείνει την κατήφεια, την απαισιοδοξία, τη ζήλια και την καχυποψία για το σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να εκτονώσεις αυτά σου τα συναισθήματα με έντονο τρόπο Ή να αποστασιοποιηθείς από το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις σου. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξεις σε οικονομικές συναλλαγές και ζητήματα που μπορεί να έχεις ανοιχτά σε σχέση με τρίτους.

Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την οικογενειακή και επαγγελματική σου ζωή και έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα με άκρως επιτυχημένο τρόπο, αρκεί να καταφέρεις να περιορίσεις καταπιεσμένη οργή και θυμό που μπορεί να έχεις και μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα. Σημαντικές πιθανά να είναι οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν γι’ αυτό εμπιστεύσου τη διορατικότητα σου και κινήσου προς τους μελλοντικούς σου στόχους ή προς την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων με δυναμισμό. Ιδιαίτερα προσεκτικός σε συμφωνίες επαγγελματικές θα πρέπει να είναι ο γεννημένος στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου γιατί η ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων πιθανά να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές και σε κρίση.

Στις 23.02 η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και απογειώνει το συναίσθημα όμως είναι γεγονός ότι το πιθανότερο είναι να το βιώσεις με πολύ έντονο τρόπο, καθώς απωθημένα και ενοχές έρχονται στην επιφάνεια με ορμή και δεν θα σου είναι εύκολο να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και την ένταση στην προσωπική σου ζωή. Οι έντονες ερωτικές προσωπικές στιγμές είναι το κατάλληλο αντίδοτο για να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Ιδιαίτερα σημαντική για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή μπορεί να είναι αυτή η εβδομάδα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε κινήσεις και συμπεριφορές γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν είτε ψυχρότητα και απομάκρυνση από το ταίρι σου είτε συγκρουσιακές καταστάσεις λόγω έντονης ζήλιας και κτητικότητας. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στον Αιγόκερω σε ωθεί στο να αποτραβηχτείς από το σύντροφό σου και να σκεφτείς αν πραγματικά το ταίρι σου είναι αυτό που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο μέσω των συνεργασιών σου γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου.

Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν το στενό και το ευρύτερο περιβάλλον σου και σχέσεις σημαντικές για εσένα που τώρα μπορείς να δρομολογήσεις με διαφορετικό τρόπο και να κλείσεις σημαντικά κεφάλαια από μέχρι τώρα σε απασχολούσαν. Ο δυναμισμός και η διορατικότητα σου είναι κυρίαρχα στοιχεία για να καταφέρεις να επιλύσεις το όποιο ζήτημα μπορεί να σε ταλάνισε μέχρι πρόσφατα. Οι ευκαιρίες σε εμπορικά και επικοινωνιακά θέματα θα είναι υπαρκτές, προσπάθησε να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα.

Στις 23.02 η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εγείρει ζητήματα έντονου πάθους, κτητικότητας και χειριστικής διάθεσης είτε από την πλευρά σου, είτε από την πλευρά του συντρόφου σου και δεν αποκλείεται αυτές οι συμπεριφορές να οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις που δεν θα είναι ελεγχόμενες. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις όποιες εντάσεις και να μετουσιώσεις αυτή σου την ενέργεια σε έντονο ερωτισμό προς το ταίρι σου για να αποφύγεις ατέρμονες συγκρούσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά παρά μόνο σε πληγές.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Τα οικονομικά σου και η δουλειά με την καθημερινότητα είναι αυτά που κυρίως θα σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν και να βάλεις νέες βάσεις στη δουλειά σου, που μετά από μεγάλη προσπάθεια να αποδώσουν τα μέγιστα σε οικονομικό επίπεδο. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις γερά θεμέλια σε ότι αφορά την εργασία σου, ιδιαίτερα στο κομμάτι το οικονομικό, μόνο που το πιθανότερο είναι να νιώθεις ότι δεν αμείβεσαι όσο αξίζεις και αυτό πιθανά να σε καταβάλει ψυχολογικά. Να είσαι βέβαιος ότι αργότερα η σκληρή σου προσπάθεια θα ανταμειφθεί.

Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου σου δίνει την δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς σε οικονομικό επίπεδο, καθώς μπορείς να διεκδικήσεις την αύξηση του εισοδήματος σου ή να κλείσεις σημαντικές υποθέσεις οικονομικές που μπορεί να σε απασχολούσαν μέχρι τώρα. Ευκαιρίες για την προσωπική σου εξέλιξη αλλά και ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να υπάρξουν αυτή την περίοδο, έρχονται για να σε βοηθήσουν, παρόλο την κούραση και την προσπάθεια, και να σε οδηγήσουν στο καλύτερο για σένα δυνατό αποτέλεσμα.

Στις 23.02 η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και είναι γεγονός ότι πιθανά να έρθεις αντιμέτωπος με παρασκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε ενοχλήσει. Είναι όμως επίσης σημαντική ευκαιρία για διαπραγμάτευση στη δουλειά της όποιας εξέλιξής σου τόσο σε επίπεδο θέσης όσο και σε επίπεδο εισοδήματος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να περιορίσεις την καχυποψία που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Πρωταγωνιστικό ρόλο έχεις αυτή την εβδομάδα, καθώς η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα σου με τους Ιχθύς και καλείσαι να αντιμετωπίσεις ζητήματα προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων και να ολοκληρώσεις κύκλους που δεν έχουν κάτι άλλο να σου προσδώσουν, καθώς έχεις το δυναμισμό και τη διορατικότητα να δεις και να αντιμετωπίσεις τις όποιες εξελίξεις. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στον Αιγόκερω σε ωθεί στο να εξετάσεις την ερωτική σου ζωή με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και δεν αποκλείεται να κάνεις σημαντικά βήματα προς την εξέλιξη της. Νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να υπάρξουν που θα είναι καταλυτικές και θεμελιακές για την πορεία σου από δω και στο εξής.

Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου εγείρει ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς έχεις την ευκαιρία να ολοκληρώσεις κύκλους ή να κλείσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούσαν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η αισιοδοξία που σε διακρίνει, η διορατικότητα, ο δυναμισμός και το ένστικτο μόνο θετικά θα σε καθοδηγήσουν για αυτό μην χάσεις την ευκαιρία να τα εκμεταλλευτείς. Προσοχή θα πρέπει να δείξει σε συμφωνίες ο γεννημένος στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς πολλές μπορεί να είναι οι υποσχέσεις που στο τέλος δεν θα έχουν αντίκρισμα και θα οδηγήσουν στην απογοήτευση.

Στις 23.02 η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και είναι γεγονός ότι το πάθος, ο ερωτισμός, η έξαψη παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και μπορεί να εκτοξεύσουν την προσωπική σου ζωή. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι πιθανές χειρίστηκες και εξουσιαστικές τάσεις που θα εκδηλώσεις και είναι βέβαιο ότι θα ενοχλήσουν το σύντροφό σου. Είναι προτιμότερο να εκφράσεις με ειλικρίνεια τα βαθύτερα σου συναισθήματα και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά για τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η προσοχή σου κυρίως αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεται σε ότι αφορά τη σχέση με το ταίρι σου και οικογενειακά ζητήματα που πιθανά να σε απασχολήσουν και είναι επιτακτική ανάγκη να διαχειριστείς με ψυχραιμία, σύνεση και λογική σκέψη γιατί διαφορετικά οι συγκρούσεις και η ψυχρότητα δεν αποκλείονται. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στον Αιγόκερω εγείρει ζητήματα με το ταίρι σου και την οικογένειά του μπορεί να σε απασχολούν. Η ανάγκη για ασφάλεια, τρυφερότητα και ρομαντισμό που υπάρχει περιορίζεται και το πιθανότερο είναι να αποτραβηχτείς από το σύντροφό σου και πρόσωπα της οικογένειάς σου δημιουργώντας πιθανά προβλήματα με την ψυχρότητα που δείχνεις. Προσπάθησε να εκφράσεις τις ανασφάλειές σου και μην αφήσεις την απαισιοδοξία να σε καταβάλει.

Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου και πιθανό είναι να έρθεις αντιμέτωπος με θέματα που εκκρεμούν, ζητήματα του παρελθόντος, θέματα εργασίας και καθημερινότητας που είναι ανοιχτά και καλό είναι να κλείσεις. Η επαναστατική σου διάθεση και η έντονη ενεργητικότητά σου μπορούν να αποδειχθούν ευεργετικά στη συγκεκριμένη περίοδο, καθώς σε εφοδιάζουν με τον κατάλληλο δυναμισμό για να ολοκληρώσεις κύκλους ζητημάτων και σχέσεων που μπορεί να μην έχουν τίποτα πια να σου προσδώσουν και να λειτουργούν επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου. Προσπάθησε μόνο να διαχειριστείς αντιδραστικές τάσεις και καχυποψία που δεν θα σε βοηθήσουν.

Στις 23.02 η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και έρχεται έρχονται στην επιφάνεια όλα τα καταπιεσμένα σου συναισθήματα κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή αν δεν καταφέρεις να τα ελέγξεις. Τάσεις επιβολής και χειρισμού είναι πιθανό να εκδηλώσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν γι’ αυτό είναι προτιμότερο να εκφράσεις τη βαθύτερη ανάγκη σου στο σύντροφό σου πού θα οδηγήσει σε άκρως ερωτικές στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Σημαντική θα είναι αυτή η εβδομάδα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις θέσει τις φιλικές και τις ερωτικές του σχέσεις, ομαδικές δράσεις και δημιουργικά ενδιαφέροντα που σε κεντρίζουν καθώς έχεις την ευκαιρία να προωθήσει σημαντικά ζητήματα και να κλείσεις καταστάσεις που δεν έχουν τίποτα πια να σου προσδώσουν. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στον Αιγόκερω είναι πιθανό να εγείρει σημαντικές συζητήσεις στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να εκφράσεις συναισθήματα όπως δεν το έχεις κάνει μέχρι στιγμής. Θεμέλια και βάσεις μπαίνουν σε συνεργασίες σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία που μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα οικονομικά αν καταβάλει σημαντική προσπάθεια.

Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου και έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν σε ότι αφορά τις φιλικές και ερωτικές του σχέσεις, σε ότι αφορά όνειρα και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, σε ότι αφορά συλλογικές και δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ανταγωνιστικές τάσεις που μπορεί να υπάρξουν σε προσωπικό επίπεδο, καθώς το βέβαιο είναι ότι θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις που θα προκαλέσουν σημαντικά ζητήματα στην προσωπική και στην επαγγελματική σου ζωή.

Στις 23.02 η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και έχεις τη δυνατότητα να απογειώσεις τη σχέση σου, καθώς το πάθος και ο ερωτισμός κατακλύζει την ατμόσφαιρα και είναι χρυσή ευκαιρία για ένα κοντινό ταξίδι, μία ρομαντική απόδραση που θα εκτοξεύσει την προσωπική σου ζωή στα ύψη. Σπουδαίες οικονομικές συμφωνίες μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία που να αποδώσουν τα μέγιστα για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεται κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, όμως έχεις τώρα την ευκαιρία να δώσεις λύσεις και να προχωρήσεις δυναμικά αφήνοντας πίσω πιθανά προβλήματα. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στον Αιγόκερω μπορεί να λειτουργήσει περιοριστικά στις ανάγκες σου και να κληθείς να αναλάβεις ευθύνες, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, που θα αλλάξουν τη διαχείριση του προϋπολογισμού σου. Ανασφάλειες και φοβίες μπορεί να σε οδηγήσουν σε κτητικότητα που θα ενοχλήσει το ταίρι σου γι’ αυτό προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία αυτή σου την ψυχολογία.

Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου εγείρει θέματα καριέρας και οικογένειας που μπορεί να σε προβληματίζουν εδώ και καιρό έχεις τώρα όμως την δυνατότητα να προχωρήσεις δυναμικά στο να τα λύσεις και να τα αφήσεις πίσω σου κλείνοντας έτσι ένα σημαντικό κεφάλαιο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει ο γεννημένος στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου γιατί πιθανά σχέδια, υποσχέσεις και συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να υπάρξουν είναι πιθανό να μην ευοδωθούν λόγω του ότι πρόσωπα που συμμετέχουν μπορεί να μην είναι ειλικρινείς και αυτό να οδηγήσει σε λάθος επιλογές και κρίσεις που αργότερα θα φέρουν την απογοήτευση.

Στις 23.02 η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνοντας τη δυνατότητα να διεκδικήσεις τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο ότι θεωρείς ότι θα σου δημιουργήσει ασφάλεια και σταθερότητα που είναι σημαντικό για εσένα στην παρούσα στιγμή. Πιθανές είναι οι απολαβές από την εργασία σου, αλλά και η εκδήλωση των έντονων συναισθημάτων σου στην ερωτική σου ζωή που θα απογειώσει το πάθος και το βαθύτερο δέσιμο με το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Έντονα επηρεάζονται οι σχέσεις με το ευρύτερο και στενό περιβάλλον σου, φίλους και συγγενείς αυτή την εβδομάδα γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην διαχείριση ζητημάτων που μπορεί να προκύψουν αλλά κυρίως θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με σθένος πιθανή απαισιοδοξία και κατήφεια που μπορεί να υπάρξει γιατί μπορεί να επηρεάσει καταλυτικά τη σχέση σου. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στο ζώδιό σου σε βάζει σε μία βαθύτερη διαδικασία σκέψεων όσον αφορά τον τις προσωπικές σου ανάγκες και για το κατά πόσο ο σύντροφος σου τις καλύπτει. Καλό είναι να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξει ψυχρότητα με το ταίρι σου που θα επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις σου.

Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά το ευρύτερο και το στενό σου περιβάλλον και πιθανά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν με πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα και τώρα έχεις την ευκαιρία να τα λύσεις με θετικό τρόπο. Εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν στις επαφές σου με το εξωτερικό, γι’ αυτό μην χάσεις τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν και που θα σε οδηγήσουν στην καλύτερη εξέλιξη, προσωπική και επαγγελματική.

Στις 23.02 η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε φέρνει αντιμέτωπο με τα βαθύτερα σου συναισθήματα κυρίως, όμως έρχονται στην επιφάνεια απωθημένα, ενοχές, ανασφάλειες και ζήλια που λειτουργούν σαν ηφαίστειο μέσα σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία αυτά σου τα συναισθήματα, διαφορετικά εξουσιαστικές και χειριστικές τάσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να πνίξεις το ταίρι σου δημιουργώντας έτσι σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Σπουδαίες μπορεί να είναι οι ευκαιρίες για συνεργασίες που θα αποδώσουν εξαιρετικά σε οικονομικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν κυρίως αυτή την εβδομάδα, όπως επίσης είναι πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος με ερωτικά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε καταβάλουν ψυχολογικά και να εγείρουν έντονα ανασφάλειες και φόβους που θα σε καταβάλουν συναισθηματικά και ψυχολογικά. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στον Αιγόκερω δεν φέρει στο προσκήνιο επαφές με πρόσωπα του παρελθόντος που θα σου δημιουργήσουν έντονη κατήφεια και απαισιοδοξία και θα σε οδηγήσουν στη μοναχικότητα. Καλό είναι επίσης να προσπαθήσεις να περιορίσεις πιθανές ανασφάλειες που έρχονται ανεξέλεγκτα ξαφνικά στο προσκήνιο που εγείρουν θλίψη και μοναχικότητα.

Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου σε καλεί να αντιμετωπίσει ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους που μπορεί να σε απασχολούν μέχρι στιγμής και έχεις τώρα την ευκαιρία να τα δρομολογήσεις με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα, αρκεί να περιορίσεις πιθανό εκνευρισμό και οργή που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και τα αποτελέσματα να είναι δυσάρεστα. Η ερωτική σου ζωή έρχεται στο προσκήνιο και το πάθος που σε διακρίνει μπορεί να ξεφύγει του ελέγχου και να οδηγήσει σε έντονες σκηνές ζήλιας και κτητικότητας που θα προκαλέσουν ζητήματα με το ταίρι σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να διαχειριστείς με ψυχραιμία αυτή σου την ενέργεια και να την μετουσιώσεις σε ερωτικό πόθο που θα αποδώσει τα μέγιστα.

Στις 23.02 η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και εντείνει τα ερωτικά σου συναισθήματα στο μέγιστο βαθμό, κάτι που μπορεί να οδηγήσει υποσυνείδητα σε έλεγχο και χειρισμό του συντρόφου σου δημιουργώντας έτσι σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις σου. Ο ρομαντισμός, το πάθος και το ολοκληρωτικό δόσιμο στο ταίρι σου θα βοηθήσουν στο να αποφύγεις πιθανές εντάσεις.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχεις αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και η Πανσέληνος που σχηματίζεται στον άξονα σου με την Παρθένο σηματοδοτεί το κλείσιμο ή την ολοκλήρωση κύκλων που αφορούν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κυρίως σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις με γερές βάσεις και θεμέλια στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να υπάρχουν από κοινού με το σύντροφό σου και αυτό να σε οδηγήσει στην απογείωση της προσωπικής σου ζωής. Δεν αποκλείονται σημαντικές γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο τόσο τα όνειρά σου όσο και στον έρωτα.

Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονά σου με την Παρθένο σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός σημαντικού κεφαλαίου για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις που πιθανά να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν μπορούν να αποδώσουν πια αυτά που επιθυμείς. Ο δυναμισμός που σε διακρίνει και η διορατικότητα σου θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανές είναι επίσης ευκαιρίες που μπορεί να δοθούν, αξιολόγησέ τες και μην τις χάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει ο γεννημένος στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς συζητήσεις για συνεργασίες ή προσωπικές σχέσεις μπορεί να φαίνονται ιδανικές, όμως η τάση εξιδανίκευσης προσώπων και καταστάσεων πιθανά να οδηγήσει σε απογοητεύσεις.

Στις 23.02 η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να αλλάξεις καταλυτικά σχέδια και όνειρα που μπορεί να έχεις με τον σύντροφό σου, κάτι που πιθανά να λειτουργήσει άκρως ευεργετικά για τη σχέση σας. Το πάθος απογειώνεται, ο ερωτισμός είναι στα ύψη και είναι γεγονός ότι αυτό μπορεί να λειτουργήσει μεταμορφωτικά για την προσωπική σου ζωή.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 18-25.2.2019; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, βασεις, συμμετοχή, δραση, ειλικρίνεια, θλίψη, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, εξαψη, αποτελεσματα, θλίψη, αφροδιτη, δουλεια, εργασια, ζηλια, ηφαιστειο, ομορφα μυστικα, ονειρα, παιχνιδια, σθενος, χρυση ευκαιρια, ψυχολογια, αυξηση, αισιοδοξια, απωθημενα, ατμοσφαιρα, ατομο, γεγονος, δυνατοτητα, δειτε, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολο, ειλικρίνεια, υπαρχει, εκφρασεις, εβδομαδα, ενεργεια, ενδιαφεροντα, ενστικτο, εμφάνιση, εξετασεις, εξελιξη, επικοινωνια, επιθυμια, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ηλιος, θετικο, καχυποψια, κεφαλαιο, κλιμα, λαθος, ματια, μπορεις, μυστικα, ο ηλιος, οικογενεια, ωριμοτητα, ορμη, ουσια, παθος, περιβαλλον, προβληματα, πρισμα, ρομαντισμος, ρολο, συμμετοχή, σκηνες, σχεδια, ταση, φαινονται, φοβιες, χατζηβασιλειου, χρυση, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, ασφαλεια, βηματα, δωσεις, ειλικρινεις, για σενα, ιδιαιτερα, κομματι, νιωθεις, οργη, πληγες, ταξιδι, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα