Τα βερνίκια νυχιών που προτιμούν οι celebrities τη φετινή σεζόν!

Όσο αφορά το μανικιούρ υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών: Εκείνες που χαζεύουν με τις ώρες το χρωματολόγιο λίγο πριν έρθει η ώρα να τους βάψει τα νύχια η μανικιουρίστ κι εκείνες που το έχουν αποφασίσει μέρες πριν μιας και έχουν κάνει την έρευνα τους.

Για τις celebrities δεν ισχύει κανένα από τα δύο αφού, ειδικά αν πρόκειται για επίσημη εμφάνιση, η nail artist το έχει ήδη συζητήσει και μελετήσει. Έχει δει τη δημιουργία που θα φορέσει η star, το χτένισμα και το

μακιγιάζ. Ακολουθώντας λοιπόν το look δημιουργεί το ανάλογο mani.

Φέτος μάλιστα οι celebrities αγάπησαν πολύ συγκεκριμένα βερνίκια νυχιών που ήταν στ’ αλήθεια υπέροχα και έγιναν huge trend. Οι celebrities nail artists τα αποκάλυψαν ώστε εσείς να πάτε προετοιμασμένες στο επόμενο ραντεβού σας και παράλληλα να αποκτήσετε ένα υπέροχα look.

H Mazz Hanna επιμελείται το μανικιούρ των Julia Roberts, Selma Blair, Paris Hilton και Emma Roberts. Αποκάλυψε λοιπόν ότι το βερνίκι που χρησιμοποίησε πολύ φέτος είναι το Cienna Rose, Let it Snow. Είναι λευκό, παιχνιδιάρικο και με shimmer στη σύνθεση του. Χαρίζει ένα υπέροχο φινίρισμα σε όσες από τις stars θέλουν ένα εναλλακτικό nude nails look. Υπάρχουν όμως κι εκείνες που αγαπούν τα neon και έντονα νύχια τα οποία είναι επίσης μεγάλη τάση. Το βερνίκι που αγάπησαν οι συγκεκριμένες είναι το Orly Nail Polish, Glowstick. 

H Mary Soul έχει στο πελατολόγιo της stars όπως οι Ashley Graham, Gigi Hadid, Kendall Jenner και Lady Gaga. Οι δικές της αγαπημένες ζητούν συνήθως φωτεινά χρώματα και neons. Εκείνο που έκανε θραύση φέτος είναι το κοραλί Essie Nail Lacquer, Claim to Flame καθώς και το Essie Nail Lacquer, Soles on Fire

Η Whitney Gibson δημιουργεί τα nail looks των Amandla Stenberg, Solange Knowles και Dove Cameron. Παραδόξως οι πελάτισσες της ζητούν απαλές και nude αποχρώσεις όπως το Essie Nail Lacquer, Hi Maintenance και το OPI Nail Polish, Samoan Sand. 

Διαβάστε ακόμη:

Κίτρινη σκιά: Δείτε πως θα τη φορέσετε απόψε το βράδυ!

Huge Scrunchie: Το αξεσουάρ των 80’s έγινε πιο εντυπωσιακό και πρέπει να το φορέσετε

Keywords
Τυχαία Θέματα