Δείτε πως θα αποκτήσετε το glowing summer make up look της Rosie Huntington-Whiteley (video)

Τη Rosie Huntington-Whiteley πολύ τη συμπαθούμε. Και παρακολουθούμε ανελλιπώς το κανάλι της στο you tube μιας και αποκαλύπτει πως δημιουργεί τα τέλεια make up look της αλλά και μυστικά της καθημερινής της ρουτίνας.

Εκείνο που ζηλεύουμε είναι η φυσική λάμψη που έχει η επιδερμίδα της. Αλλά αν την ακολουθήσετε θα καταλάβετε ότι είναι ιδιαίτερα σχολαστική με τον καθαρισμό και τα προϊόντα περιποίησης όπως κρέμα ενυδάτωσης, serum και μάσκες. Τα οποία δεν

παραλείπει ποτέ όσο κουρασμένη κι αν είναι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY (@teamrhw) στις 18 Ιούλ, 2018 στις 12:02 πμ PDT

Όσο αφορά το μακιγιάζ της ακολουθεί μεν τις τάσεις αλλά είναι διακριτική χωρίς υπερβολές. Της αρέσουν οι nude αποχρώσεις σε μάτια και ζυγωματικά ενώ στις βραδινές της εμφανίσεις φορά κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει τέλεια με τον τόνο της επιδερμίδας της.

Το καλοκαίρι υιοθετεί ένα τέλειο glow make up look που είναι ότι ωραιότερο και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Σ’ αυτό το look μάλιστα αφιέρωσε και το τελευταίο της video στο κανάλι της όπου σας δείχνει βήμα-βήμα πως θα το αποκτήσετε.

Ξεκινά φυσικά με την αντηλιακή κρέμα την οποία φορά καθημερινά χειμώνα-καλοκαίρι. Στη συνέχεια απλώνει το αγαπημένο της φον ντε τεν που είναι εκείνο που επιλέγουν αρκετές celebrities μεταξύ των οποίων και η Kim Kardashian. Για να το εφαρμόσει χρησιμοποιεί beauty blender αφού με αυτό τον τρόπο το αποτέλεσμα είναι ανάλαφρο. Σειρά έχει το κονσίλερ το οποίο απλώνει εκτός από την περιοχή των ματιών και στο μέτωπο! Περιποιείται τα φρύδια της και στη συνέχεια φορά λαμπερές nude σκιές στα μάτια.

Στη συνέχεια σειρά έχει το bronzer που απλώνει στα ζυγωματικά και το περίγραμμα του προσώπου καθώς και ένα highlighter σε κρεμώδη μορφή που εφαρμόζει στα μήλα και την εξωτερική γωνία των ματιών. 

Στα χείλη χαρίζει μια ροζ πινελιά με κραγιόν σε μορφή μολυβιού πάνω από το οποίο απλώνει ένα χρυσό lip gloss πο δημιουργεί το τέλειο φινίρισμα.

Δείτε το video, ακολουθήστε πιστά τα βήματα και αποκτήστε το ωραιότερο glowing summer make up look ever!

Διαβάστε ακόμη:

Κίτρινη σκιά: Δείτε πως θα τη φορέσετε απόψε το βράδυ!

Καθαρισμός Προσώπου: Τα 4 λάθη που κάνετε οι περισσότερες και πρέπει να τα σταματήσετε asap

Keywords
Τυχαία Θέματα