Τα τρία βήματα που θα σας χαρίσουν την τέλεια βάση του μακιγιάζ

Οι make up experts επιμένουν ότι για να δείχνει το μακιγιάζ τέλειο και να παραμείνει στη θέση του για ώρες πρέπει αρχικά να έχετε δημιουργήσει την τέλεια βάση. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να το πετύχετε. Οι ειδικοί φυσικά το γνωρίζουν και τα αποκαλύπτουν αφού σκοπός τους είναι να είμαστε πάντα άψογες.

Οι ίδιοι τονίζουν ότι μια σωστή βάση είναι σχεδόν αόρατη. Στόχος είναι η επιδερμίδα να φαίνεται βελούδινη

και φυσική και όχι “φορτωμένη” με προϊόντα που φωνάζουν ότι είναι εκεί. Σκοπός είναι δηλαδή να σας λένε όλοι πόσο όμορφη είστε και όχι πόσο ωραίο μακιγιάζ έχετε δημιουργήσει.

Ας δούμε λοιπόν τα 3 σημαντικά βήματα:

Η σωστή αρχή: Η σωστή ενυδάτωση είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα. Αν η επιδερμίδα δεν έχει την υγρασία που χρειάζεται τότε τίποτα δεν μπορεί να πάει καλά στη συνέχεια. Και δεν μιλάμε απλά για την ενυδατική κρέμα η οποία είναι δεδομένη αλλά για μια έξτρα περιποίηση που θα προσφέρετε απλώνοντας μια ενυδατική μάσκα ή μία φόρμουλα που χαρίζει λάμψη. Παράλληλα απαραίτητος είναι και ένας ορό που λειαίνει το δέρμα, με λευκαντικούς παράγοντες στη σύνθεση του.

Apivita Radiance Mask with Orange

Η βάση: Το φον ντε τεν είναι το δεύτερο βήμα μετά την περιποίηση. Δεν έχει σημασία αν το απλώνετε με τα δάχτυλα, το πινέλο ή το ειδικό σφουγγαράκι. Εκείνο που προέχει είναι η υφή, η σύνθεση και η αποτελεσματικότητα. Οι ειδικοί προτείνουν να το εφαρμόσετε στα σημεία που χρειάζεται όπως είναι το κέντρο του προσώπου, κάτω από τα μάτια και στα πλάγια των χειλιών. Στη συνέχεια η μαγική κίνηση είναι μία: blend. Ο καλύτερο τρόπος είναι με ένα kabuki πινέλο και κυκλικές κινήσεις φτάνοντας μέχρι το πηγούνι και και τα ζυγωματικά ώστε να απλωθεί σωστά παντού και το αποτέλεσμα να είναι αέρινο και φυσικό.

Το τέλειο κονσίλερ: Πρέπει να απλώσετε διαφορετικό στην περιοχή των ματιών και ένα δεύτερο για να καλύψετε τυχόν ατέλειες στο πρόσωπο σας. Αφού το εφαρμόσετε επιλέξτε ένα flat πινέλο για να το φιξάρετε.

Sephora Collection Anticernes Haute Couvrance

Διαβάστε ακόμη:

To make up look στο τελευταίο catwalk του Οίκου Versace είναι ότι πιο θηλυκό έχετε δει μέχρι τώρα

Οι καλύτερες κρέμες χεριών που λειτουργούν σαν θεραπείες

Keywords
Τυχαία Θέματα