Η Αλιμπέρτη το έκαψε στον πρώην!

SHOWBIZΗ Αλιμπέρτη το έκαψε στον πρώην!Τετάρτη, Ιανουάριος 16, 2019 - 17:58

❱❱ Η Σοφία Αλιμπέρτη αποθέωσε τον Γιάννη Πάριο στο Baraonda! Η ηθοποιός, παρουσιάστρια και πλέον επιχειρηματίας...

... που άφησε για λίγο την Πάρο προκειμένου να νυχτοπερπατήσει στην Αθήνα, δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί και τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της στο καλλιτεχνικό του σπίτι. Με την παρέα της, λοιπόν,

διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο όπου ο Γιάννης Πάριος και η Γλυκερία... μαγεύουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο με τα τραγούδια τους - το μαγαζί έχει γίνει στέκι επωνύμων!

Φορώντας ένα πολύ ιδιαίτερο μπλουζάκι με έξτρα... λάμψη και ένα γουνάκι στον λαιμό, η επιχειρηματίας πλέον Σοφία (διατηρεί art cafe στην Πάρο) απόλαυσε μέχρι και το τελευταίο λεπτό του προγράμματος τραγουδώντας όλα τα τραγούδια που ερμήνευσε επί σκηνής ο τροβαδούρος του έρωτα. Κι εκείνος όμως δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που ανάμεσα στους δεκάδες θαμώνες του μαγαζιού βρισκόταν η γυναίκα με την οποία κάποτε μοιράστηκε πολύ δυνατά συναισθήματα και του χάρισε δύο υπέροχους γιους, τον Νικόλα και τον Μιχαήλ-Αγγελο.

Την προηγούμενη εβδομάδα η αγαπημένη ηθοποιός, που αποφάσισε στο απόγειο της τηλεοπτικής της καριέρας να εγκαταλείψει τα πάντα και να ζήσει μόνιμα στην Πάρο, διασκέδασε στο live stage όπου εμφανίζεται η Αννα Βίσση. Αναρωτιόμαστε αν το πάει για... μπαράζ νυχτερινών εξόδων μέχρι να επιστρέψει στο αγαπημένο της κυκλαδίτικο νησί!

Keywords
Τυχαία Θέματα