Έτσι θα διατηρήσεις ανέπαφο το χτένισμά σου όσο κοιμάσαι!

Επισκεφτήκατε τον κομμωτή σας ο οποίος έβαλε όλη του την τέχνη για να δημιουργήσει τέλειες μπούκλες ή κυματισμούς. Το επόμενο πρωί όμως διαπιστώνετε ότι το χτένισμα σας είναι ανύπαρκτο και είστε σίγουρες ότι ο haisrtylist δεν έχει κάνει κάτι λάθος. Αυτό που φταίει είναι ότι κοιμηθήκατε… Και προς Θεού δεν εννοώ ότι πρέπει να μείνετε άυπνες μέχρι το επόμενο ραντεβού, απλά πρέπει να προσέξετε κάποιες συνήθειες ώστε όσο άστατο ύπνο κι αν έχετε το look σας να παραμένει όπως την πρώτη μέρα.

Οι ειδικοί σας δίνουν τις κατάλληλες συμβουλές κι εσείς απλά τις ακολουθείτε με ευλάβεια.

Ο τρόπος

που κοιμάστε μπορεί να “ισοπεδώσει” στην κυριολεξία το χτένισμα σας και παράλληλα να καταστρέψει την τρίχα. Η τριβή αλλά και η αλλαγή στάσης στον ύπνος σας σπάει τις άκρες και δημιουργεί φριζάρισμα. Σας έχω πει ήδη πόσο σημαντικό είναι η μαξιλαροθήκης σας να είναι από μετάξι που δεν φθείρει την τρίχα ενώ παράλληλα προστατεύει και την επιδερμίδα σας παράλληλα. Μια τέλεια ιδέα βέβαια, πέρα από την μαξιλαροθήκη είναι και το μεταξωτό τουρμπάν που προστεταύει τα μαλλιά από την ξηρότητα και το φριζάρισμα. Και να είστε σίγουρες ότι δεν θα σας ενοχλήσει καθόλου. Είναι τόσο απαλό το υλικό που δεν θα καταλάβετε καν ότι το φοράτε.

Αν συνηθίζετε να πιάνετε τα μαλλιά σας κότσο πριν κοιμηθείτε πρέπει να σταματήσετε να το κάνετε απόψε κιόλας. Τα σφιχτά λαστιχάκια τα σπάνε. Το μετάξι είναι εκείνο που θα σας σώσει και πάλι. Επιλέξτε ένα φουλάρι ή ένα scrunchie. Πιάστε σε έναν χαλαρό κότσο και κοιμηθείτε με την ησυχία σας. Την επόμενη μέρα οι μπούκλες σας θα είναι τέλειες.

Τo shower cap είναι επίσης μια καλή ιδέα. Ναι δεν είναι κολακευτικά και δεν επίσης δεν είναι ότι καλύτερο να σας βλέπει ο φίλος με κάτι τέτοιο δίπλα του αλλά θα πρέπει να του εξηγήσετε ότι είναι ο μοναδικός τρόπος να έχετε τέλειο look την επόμενη μέρα. Επίσης βοηθά την τρίχα ώστε να μην φριζάρει αφού το υλικό του προστατεύει από την υγρασία. Φροντίστε απλά να είναι πάντα καθαρό και στεγνό.

Διαβάστε ακόμη:

Οι καλύτερες κρέμες χεριών που λειτουργούν σαν θεραπείες

Ήρθε η ώρα να μάθετε να χρησιμοποιείτε το κονσίλερ όπως οι make up artists

Keywords
Τυχαία Θέματα