Τα σχόλια του Γιαννόπουλου για τη Σπυροπούλου: “Όλη η επιτροπή το λέει ότι δεν έχει φωνή…”

Συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και στη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Just the 2 of us. 

Ο ηθοποιός μίλησε για το show του Open και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία είναι ανάμεσα στους παίκτες. Ο Γιώργος Γιαννόπουλος σχολίασε πως η παρουσιάστρια δεν έχει καλή φωνή, ωστόσο τόνισε πως είναι ένας ήσυχος κι ευγενής άνθρωπος.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής του:

Αυτό δεν είναι «άδικο», δεδομένου ότι κρίνεται η φωνή, οπότε κάποιος με ταλέντο αυτόματα «αδικείται»;
Αν

θέλει κάποιος, όπως εγώ, που έχω μια αντικειμενικά καλή φωνή, όπως η Δέσποινα (Ολυμπίου), ας μην πηγαίναμε, ξέροντας τι υπάρχει, πολύ απλά είναι τα πράγματα. Πας για άλλο λόγο σ’ αυτό το σόου, το οποίο έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σού αρέσει;
Ως τι;

Ως διαγωνιζόμενη στο συγκεκριμένο σόου.
Τι εννοείς αν μου αρέσει, σαν φωνή; Ξέρει και η κοπέλα ότι δεν έχει φωνή, το έχει πει χίλιες φορές και η ίδια, εγώ το λέω; Η φωνή που έχει… Της το έχουν πει χίλιες φορές στην επιτροπή ότι είναι ένα ωραίο κορίτσι… Πήγε κι εκείνη ν’ αγωνιστεί για να φτάσει πιο ψηλά. Όλη η επιτροπή το λέει ότι δεν έχει φωνή, δεν είναι κάτι που δεν το ξέρει η ίδια. Είναι ένας ήσυχος κι ευγενής άνθρωπος, μια καλή κουβέντα ανταλλάξαμε όσο ήμασταν στο σόου.

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Τα φιλιά και οι αγκαλιές σε πανηγύρι της Άνδρου! 

Γιώργος Λασκαρίδης: Έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Lotus! Η τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού

Ο Γιώργος Λασκαρίδης γονάτισε και ζήτησε σε γάμο την Lotus! Τα φιλιά και ο τρυφερός χορός τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα