Ζώδια + Φαγητό: Αυτός είναι ο αγαπημένος σου πειρασμός…βάσει ζωδίου! (Μέρος ΙΙ)

Κάθε ζώδιο έχει διαφορετική σχέση με το φαγητό και καθένας απολαμβάνει άλλους είδους λιχουδιές και σνακς. Παρακάτω θα δεις τη λίστα με όλα τα ζώδια αλλά και τους αγαπημένους τους πειρασμούς.

#Ζυγός
Οι Ζυγοί είναι άνθρωποι της ισορροπίας. Θέλουν να φάνε το γλυκό τους αλλά δεν πρόκειται να το παρακάνουν εκτός και αν το εξισορροπήσουν με κάτι υγιεινό. Για παράδειγμα μπορεί να φάνε σοκολάτα αλλά θα επιλέξουν πάντα γλυκό με ξηρούς καρπούς

που συνήθως είναι πιο υγιεινό.

#Σκορπιός
Οι Σκορπιοί απολαμβάνουν το φαγητό και δεν πρόκειται να το στερηθούν εύκολα. Λατρεύουν τις φτερούγες κοτόπουλου και θα τις φάνε με τα χέρια καθώς δεν τους νοιάζει αν λερωθούν όταν απολαμβάνουν το φαγητό τους.

#Τοξότης
Οι Τοξότες απολαμβάνουν το καλό φαγητό περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Θα φάνε τα λαζάνια τους με μπόλικο τυρί ή θα επιλέξουν μια μακαρονάδα με κρέμα γάλακτος και αλλαντικά! Οι πλούσιες μακαρονάδες είναι η αδυναμία τους και δεν θα τις στερηθούν εύκολα.

#Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι απολαμβάνουν περισσότερο το καλό σπιτικό φαγητό! Λατρεύουν τις πίτες και ειδικά τις μηλόπιτες που τις θέλουν όσο πιο αγνές και παραδοσιακές. Θα μπουν στην κουζίνα, θα λερώσουν τα χέρια τους και θα φτιάξουν μοναδικά πιάτα που εντυπωσιάζουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

#Υδροχόος
Ο Υδροχόος απολαμβάνει το φαγητό αλλά κυρίως προτιμάει να τρώει μαζί με φίλους. Θα σου ετοιμάσει ένα μεγάλο πλατώ με τυριά, μαρμελάδες και crackers και θα χαρεί να σε δει να τρως με ευχαρίστηση ό,τι σου έχει ετοιμάσει.

#Ιχθείς
Οι Ιχθείς έχουν αδυναμία στα γλυκά αλλά δεν θα φάνε ό,τι να’ναι. Θα προτιμήσουν τις πιο ντελικάτες γεύσεις, αγαπούν τα γαλλικά επιδόρπια και τη γαλλική κουζίνα.

Διαβάστε ακόμα: Ζώδια + Φαγητό: Αυτός είναι ο αγαπημένος σου πειρασμός…βάσει ζωδίου!

ΑΥΤΑ είναι τα 4 πράγματα που κάνουν οι Ζυγοί και χαλάνε τις σχέσεις τους

AYTA είναι τα ζώδια που θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σου

Keywords
Τυχαία Θέματα