Top coat: Είναι το προϊόν που τελειοποιεί το μανικιούρ σας-Δείτε τα καλύτερα!

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας φτιάχνατε μόνες το μανικιούρ σας στο σπίτι και έχετε γίνει πλέον experts. Οι ειδικοί μάλιστα επιμένουν πως πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από το ημιμόνιμο και τα τεχνητά νύχια και αυτή ήταν η καλύτερη ευκαιρία.

Τώρα που μάθατε πλέον να απλώνετε σωστά το βερνίκι νυχιών και έχετε αποκτήσει την καλοκαιρινή συλλογή με τα χρώματα που σας αρέσουν πολύ, συνεχίζετε να δημιουργείτε τα ωραιότερα nail looks. 

Φυσικά απλώνετε αρχικά το base coat ώστε να προστατεύσετε τα νύχια σας από το βερνίκι και στη

συνέχεια εφαρμόζετε το top coat που σταθεροποιεί το χρώμα και το κρατά στη θέση του για ημέρες. Παράλληλα, λένε οι nail artists, το σωστό top coat μπορεί να αναβαθμίσει το μανικιούρ σας, χαρίζοντας έξτρα λάμψη.

Υπάρχουν επίσης προϊόντα που θρέφουν και χαρίζουν δύναμη στα νύχια σας, οπότε τα οφέλη είναι πολλαπλά. Εμείς σας αποκαλύπτουμε τα αγαπημένα μας. Εσείς θα πρέπει απλά να επιλέξετε εκείνο που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Seche Vite Fast Dry Top Coat: Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα top coats των nail artists αφού εκτός από λάμψη βοηθά να στεγνώσει το βερνίκι πιο γρήγορα.

CND Vinylux Gel-Like Effect Top Coat: Θα το λατρέψετε. Είναι πιθανό να το έχετε δει στο nail bar μιας και το αγαπούν πολύ οι experts. Αφήνει το εφέ του gel στα νύχια και κρατά το χρώμα αναλλοίωτο για πολλές ημέρες.

OPI Matte Top Coat: Αν σας αρέσει η ματ υφή στο μανικιούρ τότε το συγκεκριμένο προϊόν πρέπει να πάρει θέση στο νεσεσέρ σας σήμερα κιόλας.

Essie Gel  Couture Top Coat:  Δυναμώνει τα νύχια χάρη στην τεχνολογία pro-platinum ενώ προσφέρει διάρκεια στο χρώμα έως και 12 ημέρες. Προστατεύει από το ξεφλούδισμα και προσφέρει άμεσα το λαμπερό φινίρισμα του gel.

Korres Gel Effect Nail Colour Top Coat: Ένα top coat που προσφέρει στα νύχια το εφέ που δημιουργεί το gel, στεγνώνει σε λιγότερο από 60’’ και προσφέρει απίθανη λάμψη και διάρκεια.

Διαβάστε ακόμη:

Η Kate Moss αποκαλύπτει το εργαλείο ομορφιάς που υπάρχει πάντα στην τσάντα της!

H αγαπημένη μάσκα μαλλιών της Cardi Β είναι πανεύκολη – Θα την φτιάξετε με υλικά που υπάρχουν στο ψυγείο σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα