Τα σχόλια της Τσιμτσιλή για τους κριτές του GNTM: “Δηλαδή μόνο που δεν της έριξε και μια κλωτσιά”

Στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, ο Δημήτρης Σκουλός προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με την καυστική κριτική που έκανε σε μια από τις κοπέλες που συμμετείχαν στις οντισιόν.

Συγκεκριμένα, αφού δεν της είπε το “ναι” για την επόμενη φάση, της τόνισε: “Εγώ λέω πάντα αυτό που βλέπω. Είπε ο ένας ότι είσαι πολύ συμπαθητική, “είσαι πολύ ωραία” είπε η Βίκυ, εγώ δεν βλέπω τίποτα από αυτά, πραγματικά! Ούτε σε θεωρώ πολύ ωραία, ούτε συμπαθητική. Πραγματικά, απορώ γιατί ήρθες εδώ. Όχι”!

Φυσικά, η κοπέλα αποχωρώντας ξέσπασε σε κλάματα.

Το πρωί της Τρίτης, το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί και να εκφράσει τη δική της γνώμη. Συζητώντας με τους συνεργάτες της, ανέφερε: “Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να αδικήσουμε τελείως και τους κριτές διότι όταν πας διεκδικήσεις το χρίσμα του μοντέλου οφείλεις να κοιτιέσαι και τον καθρέφτη. Να κοιτάζεσαι και να ξέρεις τα συν και τα πλην σου. Δεν χρειάζεται να γίνουν και όλες μοντέλα. Πολλές φορές οι άνθρωποι δεν έχουμε συναίσθηση του εαυτού μας. Της μίας κοπέλας της μίλησαν όντως πολύ άσχημα. Αφού την απέρριψες τι της λες γιατί ήρθες εδώ και ότι δεν είσαι συμπαθητική. Δηλαδή μόνο που δεν της έριξε και μια κλωτσιά”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ένταση ανάμεσα σε παίκτριες του My Style Rocks: “Μην με κοιτάς εμένα έτσι…”

Keywords
Τυχαία Θέματα