Πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι έγκυος, μετά από τρεις αποβολές μέσα σε έναν χρόνο!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει πασίγνωστη τραγουδίστρια, καθώς μετά από αρκετές δυσκολίες που πέρασε, κατάφερε να μείνει ξανά έγκυος.

Αναφερόμαστε στην Carrie Underwood, η οποία τους επόμενους μήνες θα φέρει στον κόσμο, τον καρπό του έρωτά της με τον, Mike Fisher. Αυτό θα είναι το δεύτερο παιδάκι του ζευγαριού, καθώς έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Isaiah, το 2015.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε το χαρμόσυνο γεγονός σε συνέντευξη της στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS

και την εκπομπή «Sunday Morning». Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της, δεν δίστασε να αναφερθεί στις τρεις αποβολές που είχε μέσα σε έναν χρόνο, πριν καταφέρει να μείνει έγκυος.

«Στις αρχές του 2017 έμεινα έγκυος, αλλά δεν πρόλαβα να χαρώ γιατί απέβαλα. Προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με ψυχραιμία και είπα στον εαυτό μου ότι αυτά συμβαίνουν. Έμεινα ξανά έγκυος την άνοιξη του 2017, αλλά και πάλι δεν ήμουν τυχερή. Το ίδιο συνέβη και στις αρχές του 2018. Μετά και την τρίτη αποβολή άρχισα να αναρωτιέμαι τι συμβαίνει. Όμως δεν ήθελα να θυμώσω γιατί αισθανόμουν ευλογημένη. Έχω ένα γλυκύτατο παιδί και σκεφτόμουν ότι αν δεν μπορέσω να κάνω άλλο μωρό, δεν πειράζει, γιατί έχω τον Isaiah, και είναι μοναδικός. Επίσης έχω και μια καταπληκτική ζωή, οπότε δεν θα έπρεπε να παραπονιέμαι», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε ακόμη:

Τα καυστικά σχόλια στο «Τι λέει;» για το GNTM: «Είναι απάνθρωπο… Δεν υπάρχει όριο πια»!

Keywords
Τυχαία Θέματα