Η make up-free selfie της Lana Del Rey μας σόκαρε, με την καλή έννοια

Η Lana Del Rey είναι ιδιαίτερη φιγούρα. Μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις με vintage look, χτενίσματα που μας παραπέμουν σε άλλες δεκαετίες, συνήθως 60’s και early 70’s και μακιγιάζ με έμφαση στα μάτια, με το cat eye να είναι το αγαπημένο της.

Στη selfie που ανέβασε στο λογαριασμό της στο instagram

όμως, είδαμε ένα άλλο πρόσωπο της 33χρονης τραγουδίστριας. Με πρόσωπο σχεδόν παιδικό, χωρίς ίχνος λεπτής γραμμής και εντελώς, μας εντελώς αμακιγιάριστη.

Τα μαλλιά της είναι φυσικά καστανά κομμένα σε lob μέχρι τους ώμους και όπως ήταν φυσικό εξέπληξε όσους την ακολουθούν. Απ’ ότι φαίνεται η selfie είναι τραβηγμένη μέσα στο αυτοκίνητο της και δεν υπάρχει κανένα σχόλιο.

Ίσως ήταν σίγουρη ότι μέσα σε λίγα λεπτά τα σχόλια θα έρθουν από τους θαυμαστές της και θα είναι εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lana Del Rey (@lanadelrey) στις 14 Σεπ, 2018 στις 12:34 μμ PDT

Σχεδόν όλοι ανέφεραν ότι είναι ομορφότερη χωρίς μακιγιάζ και μάλιστα την παρότρυναν να ανεβάζει πιο συχνά φωτογραφίες σαν κι αυτή που την κάνουν να μοιάζει με έφηβη.

Κι εκείνη δεν τους χάλασε το χατήρι. Λίγο αργότερα ανέβασε μια ακόμα πιο κοντινή!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lana Del Rey (@lanadelrey) στις 17 Σεπ, 2018 στις 11:15 πμ PDT

Εμείς θέλουμε να της πούμε συγχαρητήρια και αναμένουμε την επόμενη δημόσια εμφάνιση της, η οποία πιθανότατα θα είναι στα βραβεία Grammy. Ίσως να μας κάνει και πάλι έκπληξη!

Διαβάστε ακόμη:

H Mac λανσάρει τα νέα της κραγιόν και είναι πραγματικά για “Powder Kiss”

Step by Step: Αντιγράψτε τo beauty look της Φαίης από την πρεμιέρα του Πρωϊνού!

Keywords
Τυχαία Θέματα