Τα σχόλια της Ελένης Τσολάκη για την “καυτή” τριάδα του GNTM: “Tα δολοφονικά βλέμματα που ανταλλάσουν η μία με την άλλη…”

Αναμφίβολα το Greece’s Next Top Model έχει κάνει αίσθηση από τη πρώτη ημέρα προβολής του και σχολιάζεται ποικιλοτρόπως, τόσο στα sites, όσο και στα social media. Συγκεκριμένα, σε κάθε καινούριο επεισόδιο, το Twitter “παίρνει” φωτιά από τα χιουμοριστικά σχόλια που γίνονται για τις διαγωνιζόμενες.

Τη τιμητική τους φυσικά έχουν η Μικαέλα Φωτιάδη, η Εύη Ιωάννίδου και η Μέγκι Τρίο, οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί ως η “καυτή” τριάδα του ριάλιτι. Ο λόγος είναι η συμπεριφορά που έχουν και η στάση τους απέναντι στα υπόλοιπα κορίτσια. Τα μοντέλα δείχνουν ξεκάθαρα πως δεν θέλουν να κάνουν παρέα με τις συμπαίκτριες τους, ενώ συχνά κάνουν καυστικά σχόλια γι’ αυτές.

Στο χθεσινό επεισόδιο, σχολίασαν και τη στάση που έχει η Βίκυ Καγιά απέναντι τους, τονίζοντας: «Η Βίκυ Καγιά είναι σκληρή μαζί μας και σε άλλα κορίτσια που δεν θυμίζουν καν μοντέλα, τους λέει ‘αξίζει η προσπάθεια και μπράβο σου».

Η Ελένη Τσολάκη σήμερα στο “Τι λέει;”, μετά την προβολή σχετικού βίντεο, θέλησε να τοποθετηθεί και να κάνει τα δικά της σχόλια για τα τρία αυτά κορίτσια. «Εμένα πάντως, για να είμαι ειλικρινής, δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που γίνεται μέσα εκεί. Που μαζεύονται όλα αυτά τα τρία κοριτσάκια και τα λένε σούξου – μούξου μανταλάκια (…) Δεν μου αρέσε. Παιδιά, αν δείτε τα δολοφονικά βλέμματα που ανταλλάσουν η μία με την άλλη, όταν ακούνε από τους κριτές, να λένε καλά λόγια σε άλλες κοπέλες…», ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

My Style Rocks: Η Καρύδα την “είπε” στη Μαγγίρα-“Στην αρχή ήταν πολύ αστείο, πια έχουμε κουραστεί”!

Keywords
Τυχαία Θέματα