To glitter βερνίκι νυχιών που πρέπει να χρησιμοποιήσετε πριν φύγει η χρονιά

Μας αρέσει δεν μας αρέσει, το glitter είναι κανόνας για τις γιορτινές εμφανίσεις. Και θα σας καταλάβω αν μου πείτε ότι δεν θέλετε να λάμπετε σαν τα φωτάκια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ή ότι δεν ταιριάζει στο όλο look σας και δεν το επιτρέπει η ανατροφή σας. Μαζί σας είμαι και το ξέρετε. Αλλά Χριστούγεννα χωρίς glitter δεν γίνεται. Είναι σαν να μην φορέσετε ποτέ κάτι με παγιέτες.

Δεν επιτρέπεται. Πρέπει να υπάρχει μια μικρή έστω δόση λάμψης. Για να πάει καλά η χρονιά.

Ακόμα κι αν το θεωρείται κακόγουστο καλό είναι να το δείτε από μία άλλη οπτική γωνία. Ότι μερικές φορές το κιτς είναι χαριτωμένο. Και κρύβει επίσης μια δόση χιούμορ. Μπορείτε να κάνετε την έκπληξη. Να έχετε το look που όλοι γνωρίζουν και περιμένουν και να κάνετε παράλληλα την ανατροπή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα το προσέξουν και σας το υπόσχομαι ότι όλοι θα ενθουσιαστούν.

Και δεν θα σας προτείνω εξεζητημένα πράγματα όπως eye make up look με glitter ή κόκκινο-μπλε-πράσινο κραγιόν που να φεγγοβολά. Ξέρω ότι θα με κοιτούσατε με μισό μάτι. Θα σας προτείνω ένα βερνίκι νυχιών. Και μάλιστα όχι κάποιο τυχαίο αλλά μερικά από τα ωραιότερα που υπάρχουν στην αγορά. Που είναι μεν super λαμπερά αλλά ακολουθούν τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Και μην μου πείτε ότι δεν έχετε εμπιστοσύνη στους ειδικούς γιατί θα σας μαλώσω. Εκείνοι για εμάς δουλεύουν. Ψάχνουν, εμπνέονται και περνούν ατελείωτες ώρες μελετώντας τις κοινωνικές αλλαγές και ανάγκες. Γιατί κάπως έτσι βγαίνουν οι τάσεις κάθε σεζόν.

Επίσης άγρυπνοι φρουροί είναι στα παρασκήνια κάθε Εβδομάδας Μόδας ώστε να δούμε εμείς τι θα πρέπει να υιοθετήσουμε ώστε να είμαστε μέσα στα πράγματα, chic και υπέροχες.

Νομίζω ότι σας έπεισα λοιπόν. Και αν δεν το πέτυχα ακόμα είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστείτε όταν δείτε όσα ακολουθούν. Και να έχετε το νου σας γιατί σας βλέπω και το ξέρετε.

Smith & Cult, Shattered Souls

OPI, Tinker, Thinker, Winker?

Essie, A Cut Above

Jinsoon, Mist

Butter London Glitz Glazen Peel-of-Glitter Nail Polish

Zoya Pixie Dust, Juniper

Διαβάστε ακόμη:

Θα χρειαστείτε μόλις 3 λεπτά για το γιορτινό μακιγιάζ αν ακολουθήστε τα βήματα (video)

Ξενυχτήσατε; Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να μην το καταλάβει κανείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα