Τα πιο cool hair colors του 2019 βρίσκονται στα social media και πρέπει να τα δείτε

Τα social media και πάλι. Ναι αυτά πάντα και παντού. Από εκεί μαθαίνουμε όλες τις τάσεις. Είτε πρόκειται για μακιγιάζ, είτε για μαλλιά είτε για νέα προϊόντα και μεθόδους περιποίησης της επιδερμίδας.

Και αυτή τη φορά τα μαλλιά βρίσκονται στο προσκήνιο μια και το 2018 ήταν ένα θέμα που πολύ συζητήθηκε. Οι celebrities έκαναν δραματικές αλλαγές. Αποφάσισαν να κόψουν ή να βάψουν τα μαλλιά τους ακόμα κι εκείνες που ήταν πιστές σε ένα συγκεκριμένο

look. Ειδικά οι παστέλ αποχρώσεις είχαν απίστευτο σουξέ. Μέχρι και η Julia Roberts που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια έβαψε τα μαλλιά της ροζ και πολύ το χάρηκε. Σειρά πήραν η Kylie Jenner και η Khloe Kardashian. Και φυσικά τα social πήραν φωτιά.

Οι Influecers μέσω των λογαριασμών τους μας ενημέρωσαν για τις νέες τεχνικές όπως το balayage που το είχαμε ξεχάσει τις τελευταίες σεζόν. Όπως όμως μας λένε είναι ότι καλύτερο αφού πρόκειται για highlights, απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα έχουν ροζ, λιλά ή γαλάζιο χρώμα. Και οι haircolorists το επιβεβαιώνουν.

Επίσης μια καινούρια τεχνική θέλει τη βάση των μαλλιών να παραμένει ως έχει και να δημιουργούνται “στρώματα” με το απαλό χρώμα της επιλογής σας. Βέβαια ο haircolorist είναι ο καταλληλότερος για να συμβουλεύσει ποιο ταιριάζει περισσότερο στο φυσικό σας.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blonde + Balayage + Platinum (@dylanakendal_stylist) στις 27 Ιούν, 2018 στις 8:13 πμ PDT

Φυσικά υπάρχει και η λύση της βαφής που φεύγει με τα λουσίματα αν δεν είστε σίγουρες ότι θέλετε να το υιοθετήσετε για πολύ καιρό. Αυτό μάλιστα έκανε και η Kylie Jenner όπως μαρτύρησε ο προσωπικός της haircolorist. Είναι μια καλή ιδέα επίσης αυτή μέχρι να καταλήξετε σε εκείνο που σας ταιριάζει και στη συνέχεια να προχωρήσετε σε μόνιμη βαφή.

Διαβάστε ακόμη:

Ξενυχτήσατε; Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να μην το καταλάβει κανείς!

Το ωραιότερο Χριστουγεννιάτικο pedi για όσες επιμένουν να φορούν πέδιλα

Keywords
Τυχαία Θέματα