Τα προϊόντα που θα κάνουν τους διεσταλμένους πόρους σας αόρατους

Οι διεσταλμένοι πόροι είναι άκρως ενοχλητικοί. Θέλετε να τους εξαφανίσετε αλλά δεν τα καταφέρνετε με ευκολία. Οι πόροι είναι χαρακτηριστικό της επιδερμίδας και δεν έχει να κάνει με τυχόν λάθη στην περιποίηση. Κάνουν την εμφάνιση τους στα λιπαρά δέρματα λόγω του σμήγματος που συγκεντρώνεται. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν μπορείτε να το διορθώσετε. Αρκεί να χρησιμοποιείτε τα σωστά προϊόντα. Και μάλιστα με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Υπάρχουν

οι φόρμουλες περιποίησης που μειώνουν τους πόρους και τα προϊόντα μακιγιάζ που τους καλύπτουν.

Εμείς θα σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας.

Smashbox Photo Finish Pore Minimizing: Πρόκειται για το αγαπημένο προϊόν των celebrity make up artists. Μειώνει τη λιπαρότητα και παράλληλα την όψη των πόρων ενώ ελέγχει την παραγωγή του σμήγματος για 8 ώρες τουλάχιστον.

Peace Out Scincare Peace Out Pores: Patches που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, το σμήγμα και τους ρύπους με αποτέλεσμα να μειώνει τους πόρους εντυπωσιακά. Απλώνετε τα patces στα κατάλληλα σημεία λίγο πριν κοιμηθείτε. Τα αφήνετε να δράσουν ενώ εσείς κοιμάστε και το επόμενο πρωί το δέρμα σας είναι πεντακάθαρο και λαμπερό.

Maybelline New York Fit me Matte & Poreless Foundation: Το κατάλληλο φον ντε τεν για όλες εσάς που ταλαιπωρείστε από τους διεσταλμένους πόρους και λιπαρότητα. Αφήνει ματ φινίρισμα ενώ καλύπτει αποτελεσματικά τους πόρους.

Glamglow Supercleanse: Ένα προϊόν καθαρισμού, πραγματική έκπληξη. Αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ, ρύπων, λιπαρότητας ενώ ταυτόχρονα μειώνει τους πόρους. Το πετυχαίνει χάρη στο σύμπλεγμα Triple Charbon που περιέχει στη σύνθεση του.

Dior Hydra Life Pores Away Pink Clay Mask: Μια ροζ μάσκα με υφή κρέμα που απλώνετε εύκολα στην επιδερμίδα και χαρίζει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Χάρη στα εκχυλίσματα jojoba που περιέχει αλλά και τα φυσικά άλατα μειώνει πόρους και γυαλάδες, λιπαρότητα και τυχόν ατέλειες. Την απλώνετε στην επιδερμίδα 2-3 φορές την εβδομάδα. Την αφήνετε να δράσει για μερικά λεπτά και στη συνέχεια την αφαιρείτε.

Διαβάστε ακόμη:

To hair twist της Hilary Duff είναι η καλύτερη ιδέα για εσάς που θέλετε μια αλλαγή αλλά όχι δραματική

Μπορείτε να έχετε τα τέλεια φρύδια αρκεί να χρησιμοποιείτε το σωστό προϊόν

Keywords
Τυχαία Θέματα