Αυτά είναι τα 10 looks που προκάλεσαν πανικό στο ίντερνετ μέσα στο 2019!

Κάποιοι stars κατάφεραν να μας απασχολήσουν μέσα στο 2019 με τη δουλειά τους, κάποιοι με τις ζωές του και κάποιοι με το υπέροχο και μοναδικό στιλ τους. Παρακάτω θα δεις 10 looks που έγραψαν ιστορία και οι χρήστες του ίντερνετ τα αναζητούσαν συνεχώς αυξάνοντας κατά πολύ ρις πωλήσεις τους.

#Το shirt dress της Meghan Markle αύξησε τις αναζητήσεις της φράσης shirtw dress κατά 45%. Το συγκεκριμένο

φόρεμα έγινε sold out μέσα σε 24 ώρες.

#Το κοστούμι του Timothée Chalamet με τις sequin λεπτομέρειες έκανε τις αναζητήσεις για αυτό το Haider Ackerman κοστούμι να αυξηθούν κατά 806%.

#Το πράσινο φόρεμα της Zendaya αύξησε τις αναζητήσεις για αυτό το Vera Wang φόρεμα κατά 33%.

#Το neon σύνολο της Billie Eilish αύξησε κατά πολύ τα searches των χρηστών στο ίντερνετ για τη συγκεκριμένη απόχρωση.

#H Cardi B εμφανίστηκε στα βραβεία Grammy με ένα φόρεμα Thierry Μugler. Oι αναζητήσεις για το όνομα του γνωστού σχεδιαστή αυξήθηκαν στις πρώτες 4 ώρες κατά 169%.

Η Lisa από το συγκρότημα Blackpink αύξησε τις αναζητήσεις για την ‘Celine Triomphe bag’ κατά 66%!!! Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες της με τη συγκεκριμένη τσάντα και προκάλεσε πανικό.

Kylie Jenner έχει τεράστια επιρροή στον χώρο της μόδας και η εμφάνισή της στον γάμο της Hailey Bieber προκάλεσε μεγαλύτερη επιρροή στους followers της από ότι το νυφικό της Hailey! Η ίδια επίλεξε ένα χρυσό φόρεμα που έκανε τις αναζητήσεις στο ίντερνετ για αυτό το φόρεμα να χτυπήσουν κόκκινο.

#Η Lizzo κατάφερε με τις εμφανίσεις της στη σκηνή με κορμάκια να αυξήσει τις αναζητήσεις για κορμάκια κατά 28%!!!

#Ο Harry Styles δεν μας κάνει να βαριόμαστε ποτέ στο κόκκινο χαλί και συγκεκριμένα στο Met Gala 2018 έκανε μια από τις πιο viral εμφανίσεις του. Το σκουλαρίκια του στα Met Gala έκαναν τον κόσμο να ψάχνει συνεχώς στο ίντερνετ για να βρει το συγκεκριμένο προιόν.

#Ο Billy Porter έγινε επίσης viral με το σύνολο που επίλεξε για τα Oscars. Oι χρήστες αύξησαν τις αναζητήσεις για το όνομα του σχεδιαστή Christian Siriano κατά 101% μέσα σε 24 ώρες.

Διαβάστε ακόμα: ΑΥΤΑ είναι τα κοσμήματα που θα θέλεις να φοράς σε όλες τις γιορτές!- Θα τα λατρέψεις και αποτελούν και την τέλεια ιδέα για δώρο

7 γρήγορα tricks για να δείχνει το look σου πιο ελκυστικό και σικ! (VIDEO)- Ακολούθησε αυτά τα εύκολα tips και θα μας θυμηθείς!

Θες να πάρεις μια πρώτη γεύση για το τι θα φορεθεί στις γιορτές; ΑΥΤΕΣ οι 4 stars σου δείχνουν τα πιο glamorous trends!

Keywords
Τυχαία Θέματα