Τα προϊόντα που θα χρειαστείτε για να αποκτήσετε βελούδινο δέρμα στα πόδια

Το πιθανότερο είναι αυτές τις μέρες να βρεθείτε στην εξοχή. Και επιβάλλεται να αποκτήσετε ένα Coachella look που ταιριάζει με την περίσταση. Και δεν εννοούμε να φορέσετε τζιν σορτς με το πάνω μέρος του μαγιό σας ειδικά αν είστε με τους γονείς του αγαπημένου σας ή όλη σας την οικογένεια. Αλλά μπορείτε για παράδειγμα να βγάλετε επιτέλους από την ντουλάπα το αγαπημένο σας φλοράλ, αέρινο φόρεμα και να πλέξετε

τα μαλλιά σας ή να τα στολίσετε με ένα αξεσουάρ.

Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να περιποιηθείτε το δέρμα στο σώμα και κυρίως στα πόδια σας αφού το καλσόν πλέον έχει μείνει στην άκρη. Ήρθε η ώρα και πάλι λοιπόν να αποκτήσουν τα πόδια σας βελούδινη υφή και τέλεια όψη.

Θα τα περιποιηθείτε μόνες στο σπίτι και πιστέψτε μας θα είναι τέλεια.

Θα χρειαστείτε τα απαραίτητα προϊόντα και εργαλεία ομορφιάς ώστε να το κάνετε σωστά.

Ας τα δούμε:

Gillette Venus Sensitive: Ξυραφάκι με την αποκλειστική τεχνολογία SkinElixir, μια καινοτομία που εξασφαλίζει παχύτερο στρώμα λιπαντικής ουσίας. Η νέα τεχνολογία SkinElixir παρέχει στη ευαίσθητη επιδερμίδα τρεις φορές καλύτερη προστασία ενώ οι λεπίδες Venus προσφέρουν βαθύ και άνετο ξύρισμα.

Jo Malone London Vitamin E Body Treatment Scrub: Πριν από το ξύρισμα των ποδιών είναι καλό αν κάνετε απολέπιση στην περιοχή. Το συγκεκριμένο περιέχει βιταμίνη Ε που θρέφει και περιποιείται το δέρμα και παράλληλα αφήνει ένα τέλειο άρωμα.

Kiehl’s Ultimate Brushless Shave Cream White Eagle: Η χρήση κρέμας ξυρίσματος είναι απαραίτητη αφού προετοιμάζει το δέρμα με τον καλύτερο τρόπο. Χάρη στην μενθόλη και την καμφορά που περιέχει στη σύνθεση της αναζωογονεί το δέρμα και αφήνει μια έντονη αίσθηση δροσιάς.

Clarins Body Fit Anti-Cellulite Contouring Expert: Όλες μας έχουμε κυτταρίτιδα, δεν είναι μυστικό και δεν είναι κακό. Απλά για να την προλάβετε ώστε να μην εξαπλωθεί και στην περιοχή των ποδιών πρέπει να απλώνετε καθημερινά μια κρέμα που την καταπολεμά ή την προλαμβάνει.

The Body Shop Honey Bronze Body BB Cream: Μια κρέμα που χαρίζει υπέροχο χρώμα αλλά και απαλότητα χάρη στο μέλι από την Αιθιοπία που περιέχει στη σύνθεση της.

Διαβάστε ακόμη:

Το ανεπιτήδευτο αλλά τέλειο hair look της Victoria Beckham οφείλεται στο μικρό της μυστικό

Gigi Hadid: Τα make up looks της που θα αντιγράψετε την Ανάσταση

Keywords
Τυχαία Θέματα