Για μπάνιο στη θάλασσα με τον γιο της η Δούκισσα Νομικού-Δείτε τη φωτογραφία

Έγκυος στο δεύτερο της παιδί είναι η Δούκισσα Νομικού, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Να σας θυμίσουμε πως το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό μέσω του Πρω1νού, όπου ο Άρης Καβατζίκης παρουσίασε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού HELLO: “Η οικογένεια της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη

Θεοδωρίδη θα μεγαλώσει καθώς η Δούκισσα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι τους. Προτεραιότητα της είναι η ωραία της οικογένεια. Διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Τα παιδάκια θα μεγαλώσουν πολύ πολύ κοντά, θα έχουν ενάμιση χρόνο διαφορά. Το φύλο δεν το γνωρίζουμε και για να φανεί η κοιλίτσα της θα πρέπει να περάσει καιρός γιατί είναι πολύ λεπτεπίλεπτη….”!

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης (24/04) έγινε γνωστό μέσω του περιοδικού ΟΚ! πως η Δούκισσα Νομικού περιμένει κοριτσάκι. Η αποκάλυψη έγινε από την ίδια την παρουσιάστρια, η οποία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram από το Ντουμπάι, όπου και βρίσκεται και στη λεζάντα έγραψε: “”Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για τη γιορτή μου.Σας ευχαριστούμε πολύ και για τις ευχές για το κοριτσάκι μας” !

Η παρουσιάστρια έπεστρεψε στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις πασχαλινές της διακοπές στο πλευρό της οικογένειας της και μάλιστα, ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα της μπάνια. Το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε με μια φωτογραφία που δημοσίευσε μέσω InstaStories, πως πήγε στη θάλασσα για μπάνιο με τον γιο της, Σάββα!

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε την Ολυμπία Χοψονίδου να φτιάχνει πασχαλινά κουλουράκια με τα παιδιά της!

“Με φλερτάρουν άντρες από τα social media. Γίνεται πολύ ενοχλητικό…”

Η έκπληξη του Πέτρου Κωστόπουλου στην κόρη του, Αμαλία!

Κώστας Ευριπιώτης: Όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα

Keywords
Τυχαία Θέματα