Μπαλατσινού-Κικίλιας: Η πρώτη κοινή φωτογραφία μετά την αναγγελία του γάμου τους!

Αναμφίβολα η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας διανύουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, καθώς σε λιγότερο από δύο μήνες, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοινώθηκε την Τετάρτη (10/4), στο Πρω1νό, μετά τη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου τους στην εφημερίδα “Καθημερινή”. Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και η παρουσιάστρια θα παντρευτούν τον ερχόμενο Ιούνιο, στην Αθήνα.

Η Τζένη Μπαλατσινού έκανε τις πρώτες της δηλώσεις on camera

για τον γάμο της και αποκάλυψε πως κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς τόσο εκείνη, όσο και ο Βασίλης Κικίλιας, έχουν καλούς φίλους. Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως δεν έχει αρχίσει ακόμη τις προετοιμασίες του γάμου τους!

Αν και το ζευγάρι δεν θέλει να αποκαλύψει πολλά για τον γάμο του, οι πρώτες πληροφορίες ξεκίνησαν να κυκλοφορούν. Σύμφωνα με το ένθετο Gala και την Αφροδίτη Γραμμέλη, ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει τον Ιούνιο σε αθηναϊκή ενορία, στον Ι.Ν. Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό. Η επιλογή της εκκλησίας δεν είναι τυχαία, καθώς εκεί επιλέγουν και οι δύο να προσεύχονται.

Αυτές τις ημέρες η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας βρίσκονται στα Ιωάννινα, όπου απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές, λόγω των διακοπών του Πάσχα. Την αποκάλυψη την έκανε ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με την παρουσιάστρια από τις διακοπές τους. “Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Ανάσταση ! ”. έγραψε στη λεζάντα και οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν το στιγμιότυπο.

Δείτε τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias) on Apr 26, 2019 at 4:38am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Για μπάνιο στη θάλασσα με τον γιο της η Δούκισσα Νομικού-Δείτε τη φωτογραφία

Δείτε την Ολυμπία Χοψονίδου να φτιάχνει πασχαλινά κουλουράκια με τα παιδιά της!

“Με φλερτάρουν άντρες από τα social media. Γίνεται πολύ ενοχλητικό…”

Η έκπληξη του Πέτρου Κωστόπουλου στην κόρη του, Αμαλία!

Keywords
Τυχαία Θέματα