Θλίψη: Γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως η γνωστή παρουσιάστρια Caroline Flack βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο.

Η ίδια αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωής της, με συγγενείς της να αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα η παρουσιάστρια του επιτυχημένου reality, Love Island, έδινε την δική της μάχη με την κατάθλιψη.

Η Caroline Flack είχε χωρίσει τον περασμένο Δεκέμβριο με τον 27χρονο σύντροφο της Lewis Burton

και αυτό απ’ ότι φαίνεται ήταν η αιτία που την οδήγησε στην κατάθλιψη.


Διάφορα δημοσιεύματα, ωστόσο, κάνουν λόγο για μια απόφαση της 40χρονης γυναίκας που πάρθηκε μετά από ένα μυστηριώδες SMS το οποίο είχε αποστολέα τον πρώην σύντροφο της.

Μάλιστα, ο ίδιος όταν χώρισαν έκανε καταγγελία για επίθεση και ξυλοδαρμό κατά της παρουσιάστριας, αφού όταν εκείνος της ανακοίνωσε πως θέλει να δώσουν τέλος στην σχέση τους εκείνη κατά τα λεγόμενα του τού «όρμηξε».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει η 4οχρονη την δουλειά της ως παρουσιάστρια του reality, το οποίο μάλιστα μετά την είδηση του θανάτου της ακυρώθηκε για αυτή την σεζόν.

Μετά από αυτές τις καταγγελίες, λοιπόν, του Lewis Burton η Caroline Flack έχασε την δουλειά της από την παρουσίαση του Love Island, το οποίο μετά την είδηση του θανάτου της ακυρώθηκε για αυτή την σεζόν.

Ωστόσο, αυτός είναι ο τρίτος θάνατος που σχετίζεται με τοreality,  Love Island, καθώς έχουν αυτοκτονήσει στο παρελθόν άλλοι δυο συμμετέχοντες, ο Mike Thalassitis και η Sophie Gradon.

Διαβάστε περισσότερα:

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλά για το νεογέννητο γιο του και για τον αείμνηστο Cobe Bryant

«Πέθαναν» τον Νίκο Χατζή, σύζυγο της Νίκη Κάρτσωνα: Η οργισμένη αντίδραση του στα social media

Shannen Doherty: Συγκινεί το νέο μήνυμα της μετά την αποκάλυψη ότι βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου

Keywords
Τυχαία Θέματα