Αυτό το rock n’ roll make up look της Kaia Gerber πρέπει να το αντιγράψετε asap!

Η Kaia Gerber είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα κορίτσια στο χώρο του modeling και γι’ αυτό ευθύνονται τα γονίδια της. Φυσικά γνωρίζετε πως είναι κόρη της Cindy Crawford. Πριν ακόμη ενηλικιωθεί βρέθηκε να περπατά στις πασαρέλες των διασημότερων οίκων και ταυτόχρονα έγινε ambassador εμβληματικού beauty brand. 

Όπως καταλαβαίνετε οι σημαντικότεροι make up artists έχουν επιμεληθεί το μακιγιάζ της τόσο στα shows όσο και στις δημόσιες

εμφανίσεις. Η τέλεια επιδερμίδα και τα υπέροχα χαρακτηριστικά της άλλωστε δημιουργούν τον καλύτερο καμβά που δίνει τη δυνατότητα στους καλλιτέχνες να κάνουν θαύματα. 

Στην τελευταία της εμφάνιση όμως υιοθέτησε ένα από τα ωραιότερα make up looks που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Για την ακρίβεια, η Kaia πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του High Fidelity με ένα rock n’ roll μακιγιάζ που μας άφησε άφωνες.

Το look της ήταν εμπνευσμένο από τα 70’s και τις εμβληματικές φιγούρες των Mick Jagger και Jim Morisson. Φόρεσε ένα suede πανωφόρι που παραπέμπει στη συγκεκριμένη δεκαετία. Το συνδύασε με το bob της ανέμελα χτενισμένο και τις φράντζες να ακουμπούν στο πρόσωπο.

Photo: Jim Spellman/Getty Images/Ideal Image

Το μακιγιάζ με τη σειρά του ακολούθησε την ίδια ρετρό φιλοσοφία. Η επιδερμίδα ήταν λαμπερή με φυσικό τρόπο και τόσο οι άνω όσο και οι κάτω βλεφαρίδες ήταν τονισμένες με αρκετές στρώσεις μάσκαρα. Το περίγραμμα στα χείλη ήταν nude με μολύβι ένα τόνο πιο σκούρο από το κραγιόν.

Πρόκειται για ένα μακιγιάζ retro μεν αλλά και τόσο μα τόσο μοντέρνο. Κατάλληλο τόσο για τις βραδινές σας εξόδους όσο και για το γραφείο. Η μόνη υπερβολή βρίσκεται στα μάτια αλλά τονίζονται με υπέροχο τρόπο οπότε επιτρέπεται και το πρωί.

Κεντρική photo: Jon Kopaloff/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Claw clip: Το αγαπημένο αξεσουάρ μαλλιών της Bella Hadid είναι ακόμη εδώ!

Μαύροι κύκλοι, σακούλες και λεπτές γραμμές: Με το σωστό κονσίλερ θα πάψουν να σας απασχολούν

Keywords
Τυχαία Θέματα