Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που θα σας χαρίσουν το αποτέλεσμα της κερατίνης

Κάθε γυναίκα που έχει σγουρά ή σπαστά μαλλιά θα ήθελε να έχει ίσια. Και το αντίστροφο φυσικά. Εγώ όμως ανήκω στην πρώτη κατηγορία. Για την ακρίβεια, κάπου ενδιάμεσα. Και αμέσως μετά το λούσιμο ξεκινά ο μαραθώνιος του ισιώματος. Αρχικά είναι το στέγνωμα, στη συνέχεια ίσιωμα με το σεσουάρ και μια μεγάλη, στρογγυλή βούρτσα και τέλος με το ειδικό σίδερο. Αν είμαι τυχερή και δεν βρέχει ή δεν έχει υγρασία το look παραμένει στη θέση του για 1-2 μέρες. Την τρίτη επαναλαμβάνω τη διαδικασία και κάπως έτσι περνά ο καιρός.

Αμέσως

μόλις έμαθα τα νέα για τη θεραπεία της κερατίνης το σκέφτηκα σοβαρά μεν αλλά τελικά δεν αποφάσισα να ζητήσω από τον κομμωτή μου να την εφαρμόσει στα μαλλιά μου. Μη με ρωτήσετε το λόγο απλά δεν το αποφάσισα. Προσπαθούσα με προϊόντα περιποίησης και styling να δημιουργήσω το sleek look που τόσο αγαπάμε όλες εμείς που έχουμε το συγκεκριμένο τύπο μαλλιών. Ευτυχώς για μένα αλλά και για όλες εσάς που ανήκετε στην συγκεκριμένη κατηγορία τα κατάλληλα προϊόντα έπεσαν στα χέρια μου και η αλήθεια είναι πως ακόμη δεν πιστεύω ότι τώρα πλέον το ίσιωμα είναι παιχνιδάκι.

Πρόκειται για τη σειρά  Keratin Smooth του Tresemme. Είναι το brand που βρίσκεται στα παρασκήνια των fashion shows. Εκείνα που εμπιστεύονται οι celebrity hairstylists, εκείνοι που δημιουργούν τις τάσεις, κάθε σεζόν. Αυτά ακριβώς τα προϊόντα μπορούν να βρεθούν σήμερα κιόλας στο μπάνιο σας και να σας λύσουν τα χέρια.

Η συγκεκριμένη σειρά αποτελείται από σαμπουάν, conditioner, μάσκα, σπρέι προστασίας από τη θερμότητα και έλαιο ενυδάτωσης κατάλληλα για βαμμένα μαλλιά.

Τα δοκίμασα και υποκλίνομαι μιας και για πρώτη φορά ίσιωσα τα μαλλιά μου χωρίς ταλαιπωρία και μέσα σε μερικά μόνο λεπτά ακολουθώντας 3 απλά βήματα. Αρχικά και πριν ξεκινήσω το styling έλουσα τα μαλλιά μου με το TRESemmé Keratin Smooth Colour Shampoo (η αντίστοιχη σειρά για βαμμένα μαλλιά σαν τα δικά μου) που προσφέρει έως και 72 ώρες ελέγχου του φριζαρίσματος χάρη στο εκχύλισμα κερατίνης και το έλαιο Marula από την Αφρική, που περιέχει στη σύνθεση του. Στη συνέχεια άπλωσα το conditioner της ίδιας σειράς. Αφού τα ξέβγαλα καλά με άφθονο κρύο νερό, ταμπονάρισα καλά ώστε να απομακρύνω την έξτρα υγρασία.

Τι ακριβώς έκανα; Δείτε στη συνέχεια:

Bήμα 1ο: Άπλωσα σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών το Keratin Smooth Heat Protection Spray ώστε να προστατεύσω την τρίχα από τη θερμότητα και παράλληλα να αποφύγω το φριζάρισμα. Και κάτι ακόμη: Χαρίζει στα μαλλιά έξτρα λάμψη και βοηθά ώστε το φορμάρισμα με το σεσουάρ να είναι εύκολο και γρήγορο.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2020/09/video-1601216607.mp4

Βήμα 2ο: Στέγνωσα τα μαλλιά χρησιμοποιώντας αρχικά τα δάχτυλα μου και αφού πλέον ήταν ελαφρώς νωπά τα χώρισα σε τούφες και ξεκίνησα το ίσιωμα με μια μεγάλη, στρογγυλή βούρτσα.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2020/09/video-1601216611.mp4

Βήμα 3ο: Για να χαρίσω έξτρα λάμψη και να προσφέρω λείανση στις άκρες άπλωσα στα δάχτυλα μου ελάχιστη ποσότητα από το έλαιο Keratin Smooth Shine Oil. Είναι το μικρό μου μυστικό μιας και το έχω πάντα στο νεσεσέρ μου ώστε να χαρίζω έξτρα λάμψη, προστασία και θρέψη στις άκρες αφού είναι το πιο ευαίσθητο σημείο των μαλλιών κι εκείνο που ταλαιπωρείτε περισσότερο.

Κι αν πρέπει να κλείσω το post με ένα moto, αυτό είναι: “To TRESemmé καθορίζει τα μαλλιά σου, τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου !».

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2020/09/video-1601216617.mp4

Get the TRESemmé feeling:

https://www.facebook.com/TRESemmeGreece

https://www.instagram.com/tresemmegreece/

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Kaia Gerber: Η extreme αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

To digital event που έφερε τα Χριστούγεννα λίγο πιο κοντά!

Keywords
Τυχαία Θέματα