H απόχρωση που λατρεύουν όλες οι fashionistas αυτόν τον μήνα!

Μπορεί το μπορντό, το γκρι, το καφέ και το πορτοκαλί να είναι τα must χρώματα του φετινού φθινοπώρου αλλά οι περισσότερες fashionistas μας δείχνουν την προτίμησή τους σε μια πιο έντονη απόχρωση. Το θαλασσί εξακολουθεί να είναι πρώτο στις προτιμήσεις των influencers και παρακάτω θα δεις πώς το φοράνε στην καθημερινότητά τους.

Η Chiara Ferragni επιλέγει θαλασσί σακάκι σε oversized γραμμή και μας κάνει να ζηλέψουμε! Μήπως αυτή η bold απόχρωση είναι ιδανική για τα χειμερινά μας

πανωφόρια; Αν δεν είσαι φαν αυτού του χρώματος μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε άλλα bold χρώματα όπως είναι το κίτρινο και το φούξια που επίσης είναι πολύ δημοφιλή φέτος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Non perdetevi la mia diretta con @douglasitalia oggi alle 18 qui su Instagram in cui, insieme a @manuelemameli, parleremo della mia capsule per @lancomeofficial #lancomexchiaraferragni #adv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις 4 Νοέ, 2020 στις 2:35 πμ PST

H Leonie Hanne έχει αποδείξει πολλές φορές το πόσο πολύ αγαπάει το θαλασσί σαν χρώμα. Το φοράει στα πουλοβεράκια της, σε φορέματα, σε φούστες, σε παντελόνια και κάνει πάντα μοναδικούς συνδυασμούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thursday blues – 1, 2 or 3? I found this collage and thought it might be cute to post some colour fashion inspo every now and then – What do you guys think?

Keywords
Τυχαία Θέματα