Τα πορτοκαλί κραγιόν του Χειμώνα

Πορτοκαλί, γαλάζιες και μπρονζέ αποχρώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα μένουν κρυμμένες στο νεσεσέρ με τα καλοκαιρινά προϊόντα μακιγιάζ. Μέγα λάθος. Και δεν το λέμε εμείς, το λένε οι ειδικοί οι οποίοι επιμένουν ότι ειδικά το πορτοκαλί κραγιόν είναι ότι ωραιότερο για το χειμώνα αφού φωτίζει το πρόσωπο και χαρίζει μια ζωηρή νότα στο μακιγιάζ.

Aρκετά άλλωστε με το κόκκινο, το μπορντό και τα nude ειδικά αν θέλετε να ξεχωρίζετε και να είστε μέσα στα πράγματα. Οι make up artists προτείνουν να βρείτε την απόχρωση που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας

και να τολμήσετε. Ματ, λαμπερό ή ακόμη και μεταλλικό, που είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τη μονοχρωμία απλώνοντας σε μάτια και ζυγωματικά την ίδια απόχρωση. Με αυτό τον τρόπο θα αποθεώσετε το make up look.

Ας δούμε όμως τα ωραιότερα:

Nars Audacious Lipstick, Mona: Μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή απόχρωση που κινείται ανάμεσα στο κόκκινο και το brick. Πολύ εύκολο στην εφαρμογή. Αφήνει βελούδινη υφή και πλούσιο χρώμα.

Shiseido Visionairy Gel Lipstick, Shizuka Red: Το βασικό χαρακτηριστικό του είναι η αέρινη και απαλή υφή. Η πορτοκαλί του απόχρωση παραπέμπει σε ρετρό φιγούρες και stars του παλιού Hollywood.

Kat Von D Studded Kiss Creme Lipstick, Misfit: Ανάμεσα στις 40 αποχρώσεις της σειράς υπάρχει και το συγκεκριμένο κραγιόν που βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των make up arists. Ο λόγος είναι το δυνατό, vampy πορτοκαλί χρώμα με το ιριδίζον φινίρισμα.

MAC Powder Kiss Lipstick, Devoted to Chili: Αυτό που το καθιστά διαφορετικό είναι ότι ενώ έχει απόλυτα ματ υφή και όψη παράλληλα χαρίζει την αίσθηση ενός balm. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι για όσες τολμούν την ένταση μέσα στο χειμώνα.

Dior Rouge Dior Ultra Rouge, Ultra Crave: Ημιμάτ και extra ενυδατικό παραμένει στα χείλη για ώρες. Η απόχρωση ισορροπεί ανάμεσα στην terracotta και το ροζ, αχνό χρώμα.

Διαβάστε ακόμη:

Οι πούδρες που θα σας χαρίσουν το τέλειο φινίρισμα

Υπάρχουν δέκα λόγοι που πρέπει να υιοθετήσετε τώρα το glitter look της Άνοιξης

Keywords
Τυχαία Θέματα