Θα πάθεις πλάκα με τη νέα συλλογή ρούχων του Justin Bieber

O Justin Bieber ακολουθεί και αυτός με τη σειρά του την τάση των celebrities να σχεδιάζουν δικά τους ρούχα. Ο γνωστός τραγουδιστής δημιούργησε μια νέα σειρά ρούχων που ονομάζεται Drew House. O ίδιος εμπνεύστηκε αυτό το όνομα από το μεσαίο του όνομα και εδώ και κάποιους μήνες τον είδαμε να φοράει κάποια ρούχα που όπως φαίνεται περιλαμβάνονται στην πρώτη του κολεξιόν.

Η κολεξιόν του

γνωστού τραγουδιστή αποτελείται από άνετα και φαρδιά ρούχα που μπορείς εύκολα να φορά στην καθημερινότητά σου ή όταν αθλείσαι. Ο ίδιος μάλιστα έχει φορέσει αρκετά από τα ρούχα του όταν πηγαίνει για jogging.

Η κολεξιόν έχει oversized φούτερ, t-shirts, φαρδιά σορτς και παντελόνια φόρμας που είναι τόσο άνετα που δεν θα θες να τα βγάλεις από πάνω σου. Κυκλοφορούν σε έντονες αποχρώσεις όπως κίτρινο και πορτοκαλί αλλά και γήινα χρώματα. Aν μπεις αυτή τη στιγμή στο επίσημο site του Drew House θα δεις πως όλα τα ρούχα έχουν ήδη εξαντληθεί. Λογικά όμως τις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσουν και νέα σχέδια και ανυπομονούμε να τα δούμε.

Οι τιμές των ρούχων κυμαίνονται στα 50 δολάρια τα t-shirts και στα 100 δολάρια τα φούτερ, ενώ το εικονίδιο του brand είναι ένα χαμογελαστό empoticon.

Δες μερικά από τα σχέδια στην παρακάτω gallery.

Διαβάστε ακόμα: Ηot pink: Πώς φοράνε το ροζ τρεις πασίγνωστες fashion bloggers

Keywords
Τυχαία Θέματα