H hairstylist της Emma Stone έχει εμμονή με τρία συγκεκριμένα προϊόντα που πρέπει να μάθετε και να αποκτήσετε

Κάθε φορά, σε κάθε δημόσια εμφάνιση της η Emma Stone έχει και ένα τέλειο hair look. Το χαζεύετε, το ζηλεύετε και σίγουρα θέλετε να το αντιγράψετε. Κάποιες φορές είναι εφικτό, κάποιες άλλες πάλι θα έπρεπε να έχετε την Mara Roszak (την προσωπική hairstylist της Emma Stone) για να το δημιουργήσει.

Η οποία, μάλιστα, έχει μία ιδιαίτερη

σχέση με τα μαλλιά αφού όπως η ίδια δηλώνει προσπαθεί κάθε φορά να τα αφουγκραστεί ώστε να καταλάβει τις ανάγκες τους και να τα χειριστεί ανάλογα. Λίγο περίεργη ακούγεται αλλά ας είναι, έχει ταλέντο και κάνει τα ωραιότερα χτενίσματα ever.

H Roszak όπως μάλλον καταλάβατε έχει έναν πολύ ιδιαίτερο, δικό της τρόπο να λειτουργεί και παράλληλα αγαπά ιδιαίτερα κάποια προϊόντα τα οποία υπάρχουν πάντα στο επαγγελματικό της βαλιτσάκι αφού ξέρει ότι όπως και να’ χει θα τα χρειαστεί. Όποια κι αν είναι η υφή των μαλλιών ή οι απαιτήσεις τις εκάστοτε star που έχει να περιποιηθεί. Είναι τρία συγκεκριμένα τα οποία και αποκάλυψε.

Ας τα δούμε:

Για ανάλαφρες και τέλειες μπούκλες χρησιμοποιεί πάντα το Sachajuan Ocean Mist. Πρόκειται για ένα σπρέι φιξαρίσματος που χαρίζει το φυσικό beach εφέ που όλες οι celebrities λατρεύουν. Και όλες εμείς επίσης.

Η Roszak χρησιμοποιεί αρκετά τόσο το πιστολάκι όσο και τα σίδερα για μπούκλες και ίσιωμα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι όταν δεν το θέλει ταλαιπωρεί λιγάκι την τρίχα που θέλει όμως πάντα να είναι λεία, λαμπερή και απαλή. Αυτός είναι ο λόγος που έχει πάντα μαζί της το Isle Of Roses Rose Hair Oil. Κάνει το στέγνωμα και το φορμάρισμα παιχνιδάκι ενώ παράλληλα χαρίζει θρέψη και λάμψη. Το προτείνει για τις μέρες που έχει υγρασία ώστε τα μαλλιά να παραμείνουν λεία και να μην φριζάρουν.

Το σπρέι για όγκο στη ρίζα είναι το μυστικό της όπλο. Προτιμά το Phyto Phytovolume Actif αφού δεν κολλά ενώ προσφέρει το αποτέλεσμα ακριβώς που αναζητά.

Διαβάστε ακόμη:

To Red Hot βερνίκι νυχιών της Lady Gaga στοιχίζει λιγότερο από €10

Υπάρχουν δέκα λόγοι που πρέπει να υιοθετήσετε τώρα το glitter look της Άνοιξης

Keywords
Τυχαία Θέματα