Τα πιο γνωστά και αγαπημένα αρώματα που θα σας κάνουν να νιώσετε… παντοδύναμες!

Το άρωμα μας δεν είναι μια απλή υπόθεση αφού ουσιαστικά αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα μας και τις προθέσεις μας. Επίσης κάθε φορά που φοράμε ένα συγκεκριμένο με χαρακτηριστική αίσθηση μας κάνει να νιώθουμε ιδιαίτερα δυναμικές και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Συνήθως είναι κλασικές εσάνς που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ιστορία της αρωματοποιίας και σχεδόν πάντα είναι αναγνωρίσιμες.

Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τα πιο γνωστά, εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνος που θα σας κάνει να νοιώθετε

παντοδύναμες

Chanel No 5 Parfum: Ένα άρωμα-θρύλος και το αγαπημένος της Marilyn Monroe. Μερικές μόνο σταγόνες αρκούν για να σας κάνουν να νιώσετε sexy και chic ταυτόχρονα.

Dior Poison: Σας κάνει να νοιώθετε γυναίκες-δηλητήριο. Η ένταση και η γλυκύτητα ενώνονται μαγικά σε μιας εσάνς που έχει μείνει αξεπέραστη.

YSL Opium: Όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα είναι σαν να απλώνεται ένα πέπλο μυστηρίου γύρω σας. Είναι απίστευτος ο τρόπος που αντιδρά κάθε μία και κυρίως καθένας που το μυρίζει. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητο καθώς επίσης να μην πετύχετε τον στόχο σας αν το φοράτε.

Tom Ford Velvet Orchid Lumiere: Η υψηλή αισθητική κλεισμένη σε ένα μοβ επιβλητικό μπουκάλι. Είναι σαν να φοράτε την πιο αποκαλυπτική δημιουργία του Tom Ford.

Jo Malone Pomegranate Noir Cologne: Η χαρά της ζωής, της ζωντάνιας και της δροσιάς. Μια εσάνς με βάση το ρόδι. Ένα γλυκόξινο φρούτο με πικάντικη διάσταση. Ένα άρωμα με όλες τις μορφές της ζωής κάθε γυναίκας.

Narciso Rodriguez for Her Eau de Toilette: Βραβευμένο, υπέροχο και ένα από τα αρώματα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Είναι οριεντάλ, γλυκό και παράλληλα λουλουδένιο που σημαίνει ότι μιμείται όλες τις πλευρές της γυναίκας.

Armani Privé Bleu Lazuli Eau de Parfum: Πολυτελές, πικάντικο και τολμηρό. Ακολουθεί την φιλοσοφία του Οίκου που το sexy υπονοείται και δε φαίνεται.

Διαβάστε ακόμη:

Το ξέρετε ότι υπάρχει τρόπος να μακρύνουν τα μαλλιά σας ευκολότερα;

H JLo θα σας τρελάνει (πάλι) με το τελευταίο hair look της

Keywords
Τυχαία Θέματα