Office Look: 10 τρόποι για να φορέσεις την Νο1 τάση του φθινοπώρου που κυριαρχεί σε όλο το instagram

Pinterest, instagram και όλα τα social media έχουν γεμίσει με τα looks στιλάτων γυναικών που φοράνε παντού από το πρωί ως το βράδυ τα αγαπημένα τους κοστούμια, ανδρόγυνα looks και ταγέρ. Το office look κάνει ένα δυναμικό comeback και μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη όλες εκείνες τις ημέρες που θέλουμε μετά το γραφείο να πάμε για ένα ποτό και θέλουμε με το ίδιο outfit να βρεθούμε σε πολλά μέρη και events.

Το πρόβλημα που όλες οι γυναίκες αντιμετωπίζουν

είναι τι να φορέσουν στη δουλειά για να δείχνουν στιλάτες, να είναι ταυτόχρονα άνετες και να μπορούν επίσης να συνδυάσουν μετά τη δουλειά έναν καφέ, ένα σινεμά ή μια βραδινή έξοδο.

Για να σου κάνουμε τη ζωή λίγο πιο εύκολη ετοιμάσαμε 10 office looks με τη βοήθεια της αγαπημένης μας μάρκας DOCA και σου δείχνουμε πώς να ντυθείς καθημερινά στη δουλειά ή στη βόλτα χρησιμοποιώντας τις top τάσεις της σεζόν που είναι το Avantgarden (ρομαντικό στιλ με έθνικ επιρροές), το Nostalgic Soirée (preppy style με επιρροές 60’s και 70’s) και το Wonderglam (κομψό στιλ με την επίδραση των νέων τεχνολογιών στη μόδα).

Look #1: Η κορυφαία τάση της σεζόν ακούει στο όνομα ΚΟΣΤΟΥΜΙ! Όλες οι fashion bloggers, fashion editors, celebrities και fashionistas έχουν ήδη στην ντουλάπα τους ένα κοστούμι! Βρες το δικό σου στη DOCA.

Look #2: Tα καρό παραμένουν στη μόδα και το φθινόπωρο και συγκεκριμένα τα γκρι καρό είναι ιδανικά για το τέλειο office look και είναι αυτά που κυριαρχούν στα social media. Συνδύασε το DOCA παντελόνι σου με ένα κόκκινο top και κλέψε τις εντυπώσεις με γκρι τσάντα.

Look #3: Αν έχεις σκοπό να πας στη δουλειά και μετά μια βόλτα με τους φίλους σου, επέλεξε total black look! Σπάσε αν θες το black look με ένα γκρι πουκάμισο και κράτησε μια κομψή μαύρη τσάντα που είναι ιδανική επιλογή για να κλέψεις τις εντυπώσεις. Στην DOCA θα βρεις φανταστικές μαύρες τσάντες για όλες τις ώρες.

Look #4: Το μαύρο και το κόκκινο είναι χρώματα που θα φορεθούν πολύ φέτος. Για άνεση και στιλ όλες τις ώρες της ημέρας επέλεξε platform oxfords σαν αυτά που φόρεσε και η Julia Roberts στην τελευταία της εμφάνιση. Εσύ μπορείς να βρεις τα δικά σου στη DOCA σε πολύ καλή τιμή! Συνδύασε το look σου με τσαντάκι μέσης για ακόμα πιο ωραίο αποτέλεσμα.

Look #5: Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να είσαι σέξι στη δουλειά; Αρκεί να το κάνεις με στιλ και προσοχή! Αν έχεις ένα καυτό ραντεβού μετά τη δουλειά ακολούθησε πιστά τους κανόνες τους preppy style και δεν θα χάσεις.

Look #6: Oι πλεκτές ζακέτες είναι τάση και θα σου προτείναμε να επιλέξεις μια μπλε ζακέτα που σου επιτρέπεται φέτος να συνδυάσεις με καφέ φούστα και καφέ τσάντα DOCA! Μπορεί το καφέ με το μπλε να έχουν υπάρξει ορκισμένοι εχθροί στο παρελθόν αλλά φέτος γίνονται φίλοι και θα τους δεις να κυριαρχούν σε πολλά looks.

Look #7: Συνδύασε τα καρόπου είναι στη μόδα με τα αγαπημένα σου platform boots που είναι επίσης τάση και δημιούργησε το πιο τέλειο office look! Στη DOCA μπορείς να βρεις υπέροχες τσάντες και αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν την εμφάνισή σου.

Look #8: Μια μίντι φούστα ή ένα μίντι φόρεμα συνδυάζονται ιδανικά με κομψά ankle boots. Αναβάθμισε ακόμα περισσότερο το look σου με μια κομψή καρό τσάντα DOCA.

Look #9: Βάλε κόκκινες λεπτομέρειες στο look σου για να ανεβάσεις τη διάθεσή σου στα ύψη. Συνδύασε τα ρούχα σου με κατακόκκινο κραγιόν και κόκκινη ή μπορντό τσάντα και κάνε τους συναδέλφους σου να μην μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω σου!

Look #10: Μπλέξε καρό και ρίγες με αυτό το υπέροχο shirt dress και συνδύασέ το με ένα μπεζ παντελόνι και τα αγαπημένα σου μποτάκια. Ολοκλήρωσε το outfit με καφέ ή μπλε αξεσουάρ και ανέβασε τη φωτογραφία σου στο instagram με το πιο δημοφιλές fashion hashtag που είναι το #ootd (outfit of the day)!

Βρες όλα τα παραπάνω ρούχα και αξεσουάρ στο site της DOCA εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα