Blush: Αυτός είναι ο νέος τρόπος εφαρμογής του!

Το blush είναι ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα μακιγιάζ κι εκείνο που μπορεί να τονίσει τέλεια τα ζυγωματικά και να χαρίσει τέλεια όψη σε ολόκληρο το πρόσωπο. Το γνωρίζετε και το έχετε πετύχει. Μέχρι τώρα ακολουθούσατε τα βήματα των make up artists κάνοντας με το πινέλο κυκλικές κινήσεις στα “μήλα¨.

Για τους ειδικούς το blush είναι το πλέον απαραίτητο και δεν πρέπει ποτέ να παραλείπετε ακόμη κι αν αγαπάτε το no makeup makeup look. Απλά θα πρέπει να αλλάξετε πλέον τον τρόπο εφαρμογής. Ναι υπάρχει πλέον ένας καινούριος και μοντέρνος και τον αποκάλυψαν

οι nakeup artists στις εβδομάδες μόδας.

Πηγή: Victor Virgile/Getty Images/Ideal Image

Θα πρέπει να είναι λιγάκι πιο έντονο. Αρκεί να θυμηθούμε τα αναψοκοκκινισμένα ζυγωματικά που είχαμε ως παιδιά μετά από ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Για να το πετύχετε επιβάλλεται εκτός από τα ζυγωματικά να απλώνετε blush στο μέτωπο αλλά και στη γέφυρα της μύτης. Και ακόμη καλύτερα να χρησιμοποιήσετε προϊόν σε κρεμώδη μορφή.

Πηγή: Kristy Sparow/Getty Images/Ideal Image

Με τη συγκεκριμένη υφή η εφαρμογή είναι ευκολότερη αφού μπορείτε να απλώσετε το blush με τα δάχτυλα κι επίσης να ελέγξετε την ποσότητα. Αφήνει ένα βελούδινο φινίρισμα σε αντίθεση με το blush σε κόμπακτ μορφή που αρκετές φορές αφήνει μια πιο βαριά όψη.

Πηγή: Victor Virgile/Getty Images/Ideal Image

Μην ξεχάσετε αμέσως μετά την εφαρμογή να χαρίσετε έξτρα λάμψη απλώνοντας μικρή ποσότητα highlighter.

Κεντρική photo: Victor Virgile/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Η Kylie Jenner συνεργάζεται με έναν από τους σημαντικότερους γαλλικούς οίκους και το αποτέλεσμα είναι απίθανο

Η Mila Kunis έβαψε τα μαλλιά της και έγινε αγνώριστη

Keywords
Τυχαία Θέματα