Γιουχαΐσματα στην τελευταία πρόβα της Ισραηλινής Έντεν Γκολάν λίγες ώρες πριν τον Τελικό της Eurovision

03:39 11/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, αποδοκιμασίες και λίγες επιδοκιμασίες συνοδεύεται η Έντεν Γκολάν, η εκπρόσωπος του Ισραήλ στην Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας. Λίγες ώρες πριν τον αποψινό μεγάλο Τελικό, η τελευταία πρόβα στη Malmö Arena σημαδεύτηκε από νέες αποδοκιμασίες.

Η 20χρονη Έντεν Γκολάν από το Ισραήλ ετοιμάζεται να τραγουδήσει το «Hurricane» στον σημερινό μεγάλο Τελικό της Eurovision,

όσο της επιτρέπουν οι συνθήκες.

Η τελευταία πρόβα της Έντεν Γκολάν έγινε μετ’ εμποδίων, αφού, σύμφωνα με τη δημόσια ραδιοτηλεόραση του Ισραήλ, κάποιοι την αποδοκίμαζαν ακόμα μία φορά.

Η νεαρή Ισραηλινή τραγουδίστρια περιβάλλεται από ομάδες ασφαλείας, όταν μετακινείται μεταξύ του ξενοδοχείου και του χώρου του διαγωνισμού.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα βγω ξανά στη σκηνή και θα μοιραστώ λίγη από την αγάπη μου με όλους», λέει η ίδια.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπέντζαμιν Νετανιάχου με δήλωσή του επιχείρησε να υποστηρίξει τη συμπατριώτισσά του στις δύσκολες στιγμές που περνά στο Μάλμε, όπου οι φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις δεν έχουν σταματήσει, και ούτε και πρόκειται. 

Παρόλα αυτά, οι στοιχηματικές προβλέπουν ότι το «Hurricane» της Έντεν Γκολάν είναι πιθανό να τερματίσει ακόμα και πρώτο.

     View this post on Instagram           

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Πορεία διαμαρτυρίας κατά του Ισραήλ έχει προγραμματιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του μεγάλου Τελικού της Eurovision, έξω από τη Malmö Arena.

Ο Τελικός της Eurovision θα αρχίσει στις 10 το βράδυ ώρα Ελλάδας, και σε αυτόν θα δώσει το παρών και η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι».

To άρθρο Γιουχαΐσματα στην τελευταία πρόβα της Ισραηλινής Έντεν Γκολάν λίγες ώρες πριν τον Τελικό της Eurovision δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα