Τα ωραιότερα σκούρα κραγιόν του Φθινοπώρου

Ωραίες οι nude αποχρώσεις στα χείλη και οι cherry που έχουν κάνει θραύση φέτος. Και το κόκκινο που θεωρείται κλασικό και η σίγουρη λύση για κάθε περίσταση. Αλλά σαν τις σκούρες αποχρώσεις δεν έχει. Είναι γοητευτικές και σοφιστικέ. Υπάρχει μία που ταιριάζει σε όλες μας όποιος κι αν είναι ο τόνος της επιδερμίδας μας.

Οι make up artists έχουν μεγάλη αδυναμία ειδικά στο μπορντό χρώμα αφού γνωρίζουν ότι αν προετοιμάσουν την επιδερμίδα όπως πρέπει, το συγκεκριμένο

χρώμα χαρίζει ένα απίθανο look. Απλά διευκρινίζουν κάποια πράγματα ώστε να μας βοηθήσουν να έχουμε ένα άψογο αποτέλεσμα. Αρχικά το πολύ σκούρο χρώμα στα χείλη δείχνει πιο εντυπωσιακό αν είναι ματ. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει η επιδερμίδα να είναι άψογη αφού δημιουργείται μια έντονη αντίθεση. Ένα έξτρα καλυπτικό φον ντε τεν θα δημιουργήσει την ιδανική βάση. Η πούδρα, στον ίδιο ακριβώς τόνο με το φον ντε τεν, είναι απαραίτητη.

Επίσης, πριν απλώσουμε το κραγιόν πρέπει να κάνουμε περίγραμμα με μολύβι χειλιών πάντα στον ίδιο τόνο με το κραγιόν, ακολουθώντας τη φυσική γραμμή των χειλιών μας και ποτέ έξω από αυτή. Στη συνέχεια απλώνουμε το κραγιόν με ένα λεπτό πινέλο.

Το ρουζ είναι σε ροζ, απαλό τόνο και οι βλεφαρίδες με καμπύλες και έντονο χρώμα που θα πετύχουμε απλώνοντας δύο στρώσεις μάσκαρα. Αν θέλετε ένα εκκεντρικό, βραδινό look μπορείτε να κάνετε περίγραμμα στα μάτια με μαύρο eyeliner. Με πολύ έντονη μπλε σκιά όπως είδαμε στα catwalks ή ακόμα και μαύρη!

Ας δούμε τα ωραιότερα κραγιόν

Dolce & Gabbana Beauty Dolcissimo Ruby

Chanel Rouge Allure Velvet Unique

Tom Ford Boys Girls Lipstick Emma

YSL Rouge Pur Couture The Slim Matte Lipstick Reverse Red

Lancome l’ Absolu Rouge Drama Matte Dram’atic

L’Oreal Paris Isabel Marant Belleville Rodeo

Erre Due Perfect Matte Lipstick No 813

Burberry Beauty Full Kisses Oxblood

Υ.Γ (και παράκληση): Και ματ και σκούρο χρώμα κραγιόν απλώνεται και φαίνεται υπέροχο μόνο σε άψογα χείλη. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να ξεχνάτε να κάνετε μία φορά την εβδομάδα peeling στην περιοχή ώστε να είναι το look όσο ωραιότερο γίνεται. Χρειάζονται μόνο 5 περίπου λεπτά για να της χαρίσετε απαλότητα και να δημιουργήσετε το κατάλληλο έδαφος. Το χρώμα και η υφή του κραγιόν θα γίνουν σαφέστατα πιο ωραία.

Διαβάστε ακόμη:

H Julia Roberts τόλμησε να κάνει το πιο hot hair trend της σεζόν!

Η αλογοουρά όπως την έδειξαν οι top hairstylists στα shows!

Keywords
Τυχαία Θέματα