Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 21/1

Οι snake print γόβες είναι το απόλυτο trend της σεζόν. Μπορείτε να τις φορέσετε όλες τις ώρες, από το πρωί έως το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις. Εμείς σήμερα θα σας δείξουμε ένα look που ταιριάζει σε όλες σας και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε, καθώς είναι άνετο, βολικό, εύκολο και με ρούχα που όλες έχετε στην γκαρνταρόμπα σας.

Σε αυτές λοιπόν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε

το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB, που αποτελείται από ένα μπεζ πλεκτό κοντομάνικο ζιβάγκο και ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι skinny.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια ταμπά ζώνη στη μέση και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες με μπαρέτα, σε μπεζ -μαύρο φίδι, Maria Kotsona Shoes.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Ultimate της εταιρείας Nyx, το ρουζ Just A Pinch της MAC, την τερακότα Bronzer/Blush, Balm Secret της The Balm και στα χείλη δυο κραγιόν, το Coral Bliss της MAC και το Lipstories No 06 της Sephora.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Αν θέλετε να το αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

H Olivia Palermo είναι χωρίς καμία αμφιβολία αγαπημένο μας fashion icon. Οι εμφανίσεις της, καθημερινές και επίσημες γίνονται σημείο αναφορά στο χώρο της μόδας και εμπνέουν χιλιάδες γυναίκες για τα looks τους.

Η ίδια λατρεύει το snake print και συχνά το επιλέγει, κυρίως για τα αξεσουάρ της, όπως τσάντες και παπούτσια. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα που έχει φορέσει το τελευταίο διάστημα και σας τα παρουσιάζουμε.

Δείτε αναλυτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε στην ερώτησή μας. Ποιο από τα παρακάτω θα φορούσατε κι εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 14/-18/1

Keywords
Τυχαία Θέματα