Σοκάρει ο Ιωάννης Αθανασόπουλος: “Οι γιατροί είχαν πει στους γονείς μου πως εάν ζήσω θα μείνω φυτό”

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος έγινε ευρέως γνωστός μέσω του ρόλου του στις “Άγριες Μέλισσες”, μέσω του οποίου κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στη Μαρία Κοκολάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο παρελθόν.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος εξομολογήθηκε πως όταν ήταν μαθητής βίωσε το περιθώριο λόγω κιλών: “Είχα βιώσει το περιθώριο στην τρίτη λυκείου εξαιτίας των κιλών μου. Είχα φτάσει 100 κιλά τελειώνοντας τις Πανελλήνιες

εξετάσεις”.

Στη συνέχεια σόκαρε, καθώς μίλησε για το ατύχημα που είχε σε παιδική ηλικία, το οποίο τον οδήγησε στην εντατική: “Ήμουν πέντε ετών και έβλεπα στην τηλεόραση μια εκπομπή με μονομάχους. Προσπάθησα να το αντιγράψω, κάνοντας ισορροπία σε ένα πεζούλι. Έπεσα από μεγάλο ύψωμα και βρέθηκα σε κώμα στην εντατική. Έμεινα πολλές μέρες. Ξύπνησα 15 Αυγούστου. Αυτή η περιπέτεια μου έδωσε δύναμη. Πάνω από τριάντα χρόνια κάνω την ίδια προσευχή κάθε βράδυ. Οι γιατροί είχαν πει τότε στους γονείς μου πως εάν ζήσω θα μείνω φυτό”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Η απάντηση του Γιώργου Καράβα στις φήμες που τον θέλουν κριτή στο GNTM 3! 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά για την Ελένη Μενεγάκη: “Διάδοχος δεν είμαι και…”

Η αποκάλυψη της Κόνυ Μεταξά: “Μου έστελνε μηνύματα για δύο χρόνια…” 

Keywords
Τυχαία Θέματα