Πρω1νό-Αποκλειστικό: Η απάντηση του Γιώργου Καράβα στις φήμες που τον θέλουν κριτή στο GNTM 3!

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με το Star, κυκλοφόρησαν πολλά δημοσιεύματα που αφορούσαν στο τι θα γίνει με τη θέση του κριτή που είχε στο Greece’s Next Top Model

Αν και ακούστηκαν κάποια ονόματα, υπάρχει έντονη φημολογία πως επικρατέστερος για να βρεθεί στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής είναι ο Γιώργος Καράβας. Ένα μοντέλο με διεθνή καριέρα και σημαντικές δουλειές στο βιογραφικό του.

Η δημοσιογράφος του “Πρω1νού”, Μαίρη Αρώνη συνάντησε τον Γιώργο

Καράβα και τον ρώτησε αν τελικά θα τον δούμε στο GNTM 3. Το μοντέλο αποκάλυψε ότι έκανε δοκιμαστικό, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε κάποια συμφωνία με την παραγωγή του παιχνιδιού.

“Δεν έχω κάτι επίσημο ακόμη για το Greece’s Next Top Model. Ό,τι γνωρίζω το μαθαίνω από εσάς. Είχα κάνει δοκιμαστικό για το GNTM πριν από πολύ καιρό. Δεν ξέρω αν έχει γίνει για τη θέση του κριτή. Δεν υπήρχαν ρόλοι! Δεν έχουμε κλείσει. Την εκπομπή τη βλέπω πάντα γιατί έχει να κάνει με το αντικείμενο μου. Στην παρούσα φάση δεν μπορώ να μιλήσω για το GNTM, γιατί δεν γνωρίζω. Αν είναι να έρθει θα έρθει.”, δήλωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά για την Ελένη Μενεγάκη: “Διάδοχος δεν είμαι και…”

Η αποκάλυψη της Κόνυ Μεταξά: “Μου έστελνε μηνύματα για δύο χρόνια…” 

Η εξομολόγηση της Νάνσυς Παραδεισανού: “Πέρασα ατελείωτες ώρες κλαίγοντας” 

Keywords
Τυχαία Θέματα