Τα ωραιότερα beauty looks των Couture Shows 2019

Η Haute Couture είναι μια μορφή τέχνης αφού για να δημιουργηθεί ένα και μόνο ρούχο χρειάζονται πολλοί ταλαντούχοι άνθρωποι και δεκάδες ώρες δουλειάς. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που οι δημιουργίες είναι μικρά αριστουργήματα.

Δύο φορές το χρόνο οι καλύτεροι μόδιστροι αυτού του κόσμου εκθέτουν τις δημιουργίες και μας κάνουν να λιώνουμε στην κυριολεξία αφού είναι μάλλον απίθανο να φορέσουμε κάποια από αυτές έστω και μία φορά στη ζωή μας.

Όπως καταλαβαίνετε επειδή τα Couture Shows είναι ιδιαίτερα σημαντικά, στα παρασκήνια βρίσκονται οι πιο διάσημοι και σημαντικοί make up artists και

hairstylists οι οποίοι επιβάλλεται να βάλουν τα δυνατά τους, τη φαντασία και το ταλέντο για να ανταπεξέλθουν στο τόσο υψηλό επίπεδο. Και φυσικά τα καταφέρνουν πάντα καταπληκτικά.

Ειδικά φέτος είχαν μεγάλη έμπνευση αφού είδαμε τα ωραιότερα looks των τελευταίων χρόνων. Μαλλιά με συγκλονιστικό όγκο και πολύ έντονα neon χρώματα στο μακιγιάζ επικράτησαν προσφέροντας ένα υπερθέαμα.

Ας τα δούμε όμως:

Iris van Harpen: Οι ξανθιές αφέλειες αποκτούν μια μπλε λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Δημιουργός είναι ο hairstylist Martin Cullen. Από την άλλη ο make up artist Terry Barber ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία με λευκές και γαλάζιες αποχρώσεις στα μάτια που κάνουν τα μοντέλα να μοιάζουν με αερικά.

Georges Hobeica: Είναι σκουλαρίκι, ear cuff αλλά και αξεσουάρ μαλλιών. Ένα αριστούργημα με τρεις διαφορετικές ιδιότητες. Κι αν αυτό δεν είναι έμπνευση τότε τι;

Georges Chakra: H lime απόχρωση σκιάς στα μάτια είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Στο συγκεκριμένο look συνδυάζεται με κίτρινη και χρυσή απόχρωση στην εσωτερική γωνία του ματιού αποθεώνοντας το βλέμμα.

Christian Dior: Πανκ και πιερότος μαζί. Μια σουρεάλ ένωση στο show-μεταμοντέρνο τσίρκο του Οίκου. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής και make up artist Peter Phillips χρησιμοποίησε γερές δόσεις μαύρου eyeliner στα μάτια αλλά και μάυρο μολύβι δημιουργώντας ένα βλέμμα γεμάτο μυστήριο. Ταυτόχρονα τράβηξε τη γραμμή με το μολύβι στο μέσο του κάτω βλεφάρου προς τα κάτω θυμίζοντας έντονα πιερότο του 17ου αιώνα.

Chanel: Οι μορφές του 19ου αιώνα συναντούν τον David Bowie στα μέσα της δεκαετίας του ’80 και κάπως έτσι ο hairstylist Sam McKnight συντηρεί τον τίτλο του ζωντανού θρύλου. Η make up artist Lucia Pica ακολουθεί την έμπνευση και απλώνει τιρκουάζ σκιές στα μάτια και έντονο πορτοκαλί χρώμα στα χείλη.

Azzaro: Τα σκούρα και έντονα χείλη συνδυάζονται με την λαμπερή επιδερμίδα και τα nude μάτια. Το βέλο με τα μικρά κρύσταλλα δεν μπορεί να κρύψει το υπέροχο make up look αντίθετα το αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Antonio Grimaldi: Ένα απλό, χαμηλό σινιόν στολίζεται με χρυσά clips δημιουργώντας το πιο chic hair look της σεζόν.

Alexis Mabille: Ο make up artist Lloyd Simmonds χρησιμοποιεί κόκκινες neon αποχρώσεις στα μάτια και παρόμοιες στα χείλη ενώ ο hairstylist Beppe d’ Elia στολίζει τα μαλλιά με αληθινά λουλούδια δημιουργώντας και οι δύο μαζί ένα φουτουριστικό και ρομαντικό look με μπαρόκ διαστάσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Οι νέες false lashes έχουν κάτι από Bollywood και πρέπει να τις φορέσετε asap

Τα κραγιόν που θα παραμείνουν στη θέση τους μέχρι την ώρα του ντεμακιγιάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα