Τα ωραιότερα αξεσουάρ μαλλιών θα τα δείτε στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Η Νέα Υόρκη είναι το κέντρο του κόσμου. Για την τέχνη, το θέατρο, τη μόδα και κυρίως το street style. Ένας περίπατος στο Manhattan και θα δείτε όλες τις τάσεις της σεζόν. Άλλωστε οι Νεοϋορκέζες έ χουν έναν θαυμάσιο τρόπο να τις υιοθετούν βάζοντας πάντα τη δική τους πινελιά. Ειδικά το φετινό χειμώνα απογείωσαν το hair look με τα αξεσουάρ που είναι ένα

από τα μεγαλύτερα trends. Μεγάλες στέκες, pins και σατέν φιόγκοι είχαν την τιμητική τους. Eπέλεξαν τα ωραιότερα και τα φόρεσαν με τους πιο ευφάνταστους τρόπους.

Αν και ο φετινός χειμώνας ήταν ιδιαίτερα βαρύς και όλες οι γυναίκες στη Νέα Υόρκη αναγκάστηκαν να ντυθούν με jackets και παλτό κατάφεραν αν δημιουργήσουν ένα τέλειο look δίνοντας έμφαση στα μαλλιά τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και αντιγράψτε το look.

Τα μαλλιά μαζεμένα στο πλάι και στολισμένα με pins που έχουν μικρά κρυσταλλάκια. Όχι δεν είναι μόνο για τις βραδινές εμφανίσεις, αντίθετα, αναβαθμίζουν το πρωινό look και μπορείτε να τα συνδυάσετε ακόμη και με jacket και τζιν.

Μία jumbo barette δείχνει τέλεια ειδικά αν είναι συνδυασμένη με υπέροχα σκουλαρίκια με πέρλες και faux γούνα.

Βρείτε το βελούδινο headband που ταιριάζει απόλυτα με το puffer σας. Η μονοχρωμία άλλωστε είναι τεράστιο trend και έχει να κάνει με το outfit και τα αξεσουάρ και όχι μόνο με το μακιγιάζ.

Το μεγαλύτερο trend της σεζόν αναμφισβήτητα είναι τα bobby pins με μηνύματα. Επιλέξτε το δικό σας και αφήστε τους άλλους να το λάβουν.

Μία μπαρέτα με πέρλες είναι μεν ωραία αλλά την έχουμε δει παντού. Συνδυασμένη όμως με μία δεύτερη κάνει τη διαφορά. Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή, ανέμελη αλογοουρά και στερεώσετε τις μπαρέτες στο ένα πλάι.

Το αναμενόμενο θα ήταν να συνδυαστεί το headband από πέρλες με ένα tres chic φόρεμα. Αλλά δεν θέλετε κλασικές και βαρετές εμφανίσεις. Αυτός είναι ο λόγος που το φορέσετε με την καπαρντίνα σας.

Σας το λέμε όλο το χειμώνα. Αν έχετε μόνο ένα αξεσουάρ μαλλιών αυτό πρέπει να είναι μια σατέν ή μια βελούδινη κορδέλα. Ο φιόγκος στα μαλλιά είναι κάτι περισσότερο από trend.

Διαβάστε ακόμη:

Τα ανοιξιάτικα προϊόντα μακιγιάζ υμνούν το ροζ χρώμα και θυμίζουν ζαχαρωτά

Η Τάμτα είναι η νέα ambassador γνωστού beauty brand!

Keywords
Τυχαία Θέματα