Προβλέψεις Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Στη δουλειά σας, μια συμμαχία αποδεικνύεται πολύτιμη και γι’ αυτό αποφασίζετε να επενδύσετε σε αυτή περισσότερο. Στα προσωπικά σας, η ζωή σας έχει βρει μια νέα ισορροπία και τα προβλήματα που υπήρχαν με το σύντροφό σας λύνονται οριστικά !

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Τα ετερώνυμα λένε πως έλκονται, αλλά κάποιες φορές όσο και αν μοιάζουν ωραία στην αρχή, στην πορεία παρουσιάζονται διαφορές που είναι αγεφύρωτες. Γι’ αυτό δώσε περισσότερο χρόνο πριν δαγκώσεις για τα

καλά τη λαμαρίνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Προσπαθείτε αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σας οδήγησε σε μια παρεξήγηση και ξαφνική απόσταση από ένα αγαπημένο φιλικό σας πρόσωπο. Με την πρώτη ευκαιρία ανοίξετε μια συζήτηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Το ξέρετε πολύ καλά πως είστε ή του ύψους ή του βάθους. Γι’ αυτό και οι ακραίες σας αντιδράσεις όταν νιώθετε πως μπορεί κάτι να μην πηγαίνει όπως υπολογίζετε σας κάνει να χάνετε το δίκιο σας και να δημιουργείται στους άλλους λανθασμένες εντυπώσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν κάποιος έχει διπλωματικές ικανότητες ώστε να κερδίζει τις εντυπώσεις όταν θέλει, αυτός φυσικά είστε εσείς. Το θέμα είναι να το αποφασίσετε. Εκεί μετρά το πόσο πραγματικά θέλετε κάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μερικές φορές νιώθετε πως όλοι έρχονται και διεκδικούν κάτι από εσάς και αυτό σας φτάνει στα όριά σας. Όσο κι αν θυμώνετε όμως, ξέρετε να προσπερνάτε τα όριά σας και αυτό είναι πολύ καλό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Το Σαββατοκύριακο έχει φύγει και σας έχει αφήσει κουρασμένους. Η αλήθεια είναι πως έχετε πιέσει τον εαυτό σας να συντονιστείτε σε ρυθμούς που σας πιέζουν. Προσπαθήστε να πάρετε μερικές ανάσες πριν τσακωθείτε με όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μια επαγγελματική πρόταση που σας ενθουσιάζει με πολύ καλά χρήματα πέφτει στο τραπέζι και σας κάνει να ξεκινήσετε την εβδομάδα με κέφι. Σας προτείνουμε να κινηθείτε βάσει λογικής, αλλά και ενστίκτου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αν η προηγούμενη εβδομάδα ήταν μάλλον δύσκολη, αυτή που ξεκινά σήμερα μοιάζει να μπαίνει αποφασισμένη να σας αποζημιώσει και να σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις, την εκτίμηση, αλλά και χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Κάποιες φορές νιώθετε πως την πληρώνετε εσείς, ενώ άλλοι είναι αυτοί που φταίνε. Για να το αλλάξετε αυτό μιλήστε καθαρά και ξεκαθαρίστε την όλη κατάσταση. Δεν είναι σωστό να πληρώνεται τα λάθη των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Έχετε μπει σε μία διαδικασία αποφάσεων, αλλά κάποιες φορές διστάζετε να κάνετε κάτι. Ε, γι αυτό υπάρχουν οι φίλοι που μας αγαπούν, θέλουν το καλό μας και μας δίνουν τις ωραιότερες συμβουλές.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Το Σαββατοκύριακο περάσατε τέλεια. Ήρθατε ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σας, διασκεδάσατε με φίλους κτλ. Τώρα σηκώστε τα μανίκια και τακτοποιήστε όλες τις υποχρεώσεις που εκκρεμούν.

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα