Τί προβλέπουν τα ζώδια από 11-18.2.2019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Σημαντικά ρίσκα και ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν αυτή την εβδομάδα, καθώς η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 13.02 σου δίνει τη δυνατότητα να αξιολογήσεις με άμεσο και διορατικό τρόπο πιθανές δυνατότητες που μπορεί να υπάρξουν για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη, για τις οποίες όμως θα πρέπει να ρισκάρεις και να πρωτοτυπήσεις για να είναι περισσότερο αποδοτικές για εσένα.

Παράλληλα, καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις μετακινήσεις και σε πιθανές εντάσεις που μπορεί να υπάρξουν αφού η νευρικότητα είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται με απότομες κινήσεις να χάσεις τον έλεγχο του σώματος ή πιθανόν μεταφορικού μέσου για να προκύψουν προβλήματα.

Στις 14.02 ο Άρης περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά υλικές και συναισθηματικές επιθυμίες. Είναι ξεκάθαρο ότι οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και είναι αυτά που σου βγάζουν ανασφάλειες και φόβους, όμως καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που διαχειρίζεται το εισόδημά σου γιατί μπορεί να γίνεις ακραία συντηρητικός ή ακραία σπάταλος χάνοντας τη λογική και το μετρό. Παράλληλα το επιθυμητό στην προσωπική σου ζωή είναι να μπορέσεις να εκφράσεις το πάθος και τον ερωτισμό που έχεις μέσα σου και όχι να εγκλωβιστείς στην απολυτότητα και στην αδιαλλαξία προκαλώντας εντάσεις και αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου.

Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ιδανική συνθήκη για λογική και ευαισθησία στη σχέση και έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου ή με πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά την κοινωνική σου εικόνα, καλό είναι να προσέχεις τα βήματά σου όμως γιατί η εξιδανίκευση μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Το σημαντικό γεγονός αυτής της εβδομάδας για εσένα είναι η έλευση του Άρη στο ζώδιό σου που θα σε βοηθήσει να βγεις στο προσκήνιο δυναμικά και να διεκδικήσεις επιθυμίες και στόχους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Πριν από αυτό η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Κριό στις 13.02 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια με ορμή ζητήματα του παρελθόντος, απωθημένα, ανασφάλειες και φόβους, η ορμή όμως θα είναι τέτοια που δεν θα διστάσεις να προκαλέσεις ζητήματα με το περιβάλλον σου ή διαφορετικά η έντονη νευρικότητα να στραφεί σε εσωτερικό επίπεδο και να μπεις σε έντονη θλίψη και μοναχικότητα κάνοντας το ακόμα πιο δύσκολο στο να το αντιμετωπίσεις. Καλό είναι να αποφύγεις τη νευρικότητα και να μπορέσεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία ότι προκύψει.

Στις 14.02 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου και σου δίνεται η δυνατότητα για το επόμενο διάστημα να πρωταγωνιστήσεις σε ότι αφορά προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες καθώς ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά σου είναι τα κύρια χαρακτηριστικά. Είναι η κατάλληλη στιγμή για σένα να διεκδικήσεις επιθυμίες και να πραγματοποιήσεις στόχους σημαντικούς κάνοντας βήματα τέτοια που θα αποδώσουν τα μέγιστα. Πρόσεξε μόνο την έντονη τάση για σύγκρουση που πιθανά να σε διακρίνει, τον εγωισμό και την παρορμητικότητα που μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν. Σε ερωτικό επίπεδο μαγνητίζεις καθώς οι γνωριμίες μπορεί να είναι πολλές και το πάθος που εκδηλώνεις μοναδικό.

Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει το ρομαντισμό και τη διάθεση για διασκέδαση, κάτι που απογειώνει την συναισθηματική σου ζωή και μπορείς τώρα να πραγματοποιήσεις πιθανά ταξίδια με το σύντροφό σου που θα λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά για τη σχέση σας ζώντας μία ονειρική κατάσταση που θα σε βοηθήσει στον εκδηλώσεις συναισθήματα, πάθος, έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Το κυριότερο γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η έλευση του Άρη στον Ταύρο που για εσένα μπορεί να αποτελέσει μία συναισθηματική βόμβα, καθώς είναι γεγονός ότι καλείσαι να αντιμετωπίσεις τραύματα και πληγές του παρελθόντος με ψυχραιμία αφού θυμός και οργή πιθανά να σε καταβάλουν. Πριν από την έλευση αυτή, η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Κριό στις 13.02 μπορεί να αποτελέσει μοναδική ευκαιρία για στόχους και σχέδια που έχεις, καθώς έχεις τη δυνατότητα να πάρεις ρίσκα και να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες που προκύπτουν με άκρως θετικό τρόπο ώστε να δρομολογήσεις ευνοϊκά τις όποιες εξελίξεις. Ξαφνικές γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα αλλάξουν το τοπίο στην προσωπική σου ζωή δεν αποκλείεται.

Στις 14.02 ο Άρης περνάει στον Ταύρο και είναι ξεκάθαρο ότι καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία και ωριμότητα καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε πληγώνουν και που έρχονται στο νου σου με ορμή. Θυμήσου ότι ο θυμός που νιώθεις δεν θα είναι εύκολο να εκδηλωθεί και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε μελαγχολία και εσωστρέφεια αφού εσωτερικεύεις όλη αυτή την ενέργεια και αυτό πιθανά να σε καταβάλει. Η καλύτερη διαχείριση είναι το να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δράσεις, τη μουσική ή ότι ανακουφίζει τον ψυχολογικό σου κόσμο, όπως ο εσωτερισμός, ο διαλογισμός, κάθε είδους προσευχή και συντονισμός που σε φέρνει σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου.

Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει το πάθος, τον ερωτισμό, την έξαψη αλλά και τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα στην προσωπική σου ζωή και έχεις τη δυνατότητα να αφήσεις στην άκρη καχυποψία και ζήλια να μετουσιώσεις αυτή σου την ενέργεια σε ακραίο ερωτισμό που θα λειτουργήσει ευεργετικά για την προσωπική σου ζωή. Ο έντονος συναισθηματισμός σου θα είναι διάχυτος στη σχέση και μπορείς να εκφράσεις με μοναδικό τρόπο και άκρως ειλικρινά ότι νιώθεις και βιώνεις το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Καταλυτικό σημείο αυτή την εβδομάδα είναι το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο που για σένα σηματοδοτεί τη δραστηριοποίηση σε κοινωνικό και ομαδικό επίπεδο, καθώς και την έντονη ενεργητικότητα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και στο πως θα τους πραγματοποιήσεις. Λίγο πριν η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Κριό στις 13.02 μπορεί να φέρει έντονες αντιδραστικές τάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν θα σου είναι δύσκολο να συγκρουστείς με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου. Καλό είναι βέβαια να προσπαθήσεις να το διαχειριστείς με ψυχραιμία και σύνεση γιατί το πιθανότερο είναι οι αντιπαραθέσεις αυτές να έχουν δυσάρεστες συνέπειες που δεν θα ξεπεραστούν εύκολα.

Στις 14.02 ο Άρης περνάει στον Ταύρο και είναι καθοριστικό για εσένα να ενταχθείς σε μία ομάδα και να παράξεις έργο μαζί της καθώς μπορείς να λειτουργήσεις μοναδικά σε αυτό το επίπεδο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσεις στόχους και επιθυμίες που μπορεί να έχεις και όνειρα που έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, καθώς η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός που δείχνεις μόνο θετικά αποτελέσματα θα φέρουν. Καθοριστικές μπορεί να είναι οι γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που να παίξουν σπουδαίο ρόλο σε προσωπικό επίπεδο και παράλληλα να είναι αρωγοί σε φιλοδοξίες και σχέδια που θέλεις να πετύχεις.

Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ιδανικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή αφού μπορείς να απολαύσεις άκρως ρομαντικές και τρυφερές στιγμές με το σύντροφό σου που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για τη σχέση σας. Η συντροφικότητα, ο ερωτισμός και ο συναισθηματισμός μπορούν να απογειώσουν την προσωπική σου ζωή. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες για τον αδέσμευτο, καλό είναι βέβαια να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να αφήσεις το χρόνο να δείξει αν η επιλογή είναι ιδανική για εσένα.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Το σημείο αναφοράς αστρολογικά της εβδομάδας είναι η έλευση του Άρη στον Ταύρο που θα σηματοδοτήσει για εσένα και την επόμενη περίοδο έντονες επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που θα χρειαστεί να αναλάβεις και να διεκπεραιώσεις. Πριν από αυτό η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Κριό στις 13.02 μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες σε ότι αφορά σπουδές, σεμινάρια και νομικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν και να σου δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσεις σημαντικά βήματα προς την προσωπική σου εξέλιξη. Σπουδαίες μπορεί να είναι οι γνωριμίες και σε προσωπικό επίπεδο που θα δώσουν άλλο αέρα στην ερωτική σου ζωή και θα σε οδηγήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη.

Στις 14.02 ο Άρης περνάει στον Ταύρο ανοίγοντας μία περίοδο σημαντική για την καριέρα σου καθώς υποχρεώσεις και ευθύνες δείχνουν αυξάνονται και έχεις τη δυνατότητα να κάνεις σημαντικά βήματα σε ότι αφορά την προώθηση της. Είναι γεγονός ότι η αντοχή σου και ο δυναμισμός σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο αυτή την εποχή, καθώς ότι και να χρειαστεί να αναλάβεις θα μπορέσεις να το διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι γιατί πιθανό είναι να υπάρξουν στιγμές έντασης και άγχους που να χάσεις τον έλεγχο και να δημιουργήσεις συγκρούσεις με πρόσωπα σημαντικά στην επαγγελματική σου ζωή που είναι προτιμότερο να αποφύγεις.

Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς λειτουργεί άκρως ενισχυτικά σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να απασχολούν εσένα και το ταίρι σου καθώς έχεις τώρα τη δυνατότητα να δώσεις λύσεις συνδυάζοντας λογική και ευαισθησία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να υπάρχουν, καλό είναι να κρατάς μικρό καλάθι και να περιμένεις για να φανούν οι πραγματικές προθέσεις του καθενός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Καταλυτική θα είναι για σένα αυτή την εβδομάδα η έλευση του Άρη στον Ταύρο καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς σε ότι αφορά σπουδές και ζητήματα γνώσεων που σε ενδιαφέρουν αλλά κυρίως σε ότι αφορά επικοινωνία, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό, καθώς ανοίγετε μία έντονα θετική περίοδος για τα συγκεκριμένα θέματα. Πριν την έλευση αυτή η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Κριό στις 13.02 στρέφεις την προσοχή σου ορμητικά σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να έρθουν άξαφνα στο προσκήνιο και καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία όποια κατάσταση υπάρξει αφού ο εκνευρισμός και η καχυποψία μπορεί να σε κυριεύσουν και οι συγκρούσεις να είναι σφοδρές.

Στις 14.02 ο Άρης περνάει στον Ταύρο και έχεις πια τη δυνατότητα για το επόμενο χρονικό διάστημα να κινηθείς άμεσα και δυναμικά σε ότι αφορά ζητήματα σπουδών και σεμιναρίων που σε ενδιαφέρουν και ανάγονται σε ότι αφορά την πνευματική σου διεύρυνση. Πρόσωπα από το εξωτερικό μπορεί να προκύψουν και να ανοίξουν νέες πόρτες και με νέους ορίζοντες για εσένα, προσπάθησε να τους εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η διασκέδαση και ο έρωτας είναι πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο και είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα σου είναι εύκολο να λειτουργήσεις σε ότι αφορά τετριμμένα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να εκτεθείς από την αφέλεια.

Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει το συναισθηματισμό, το ρομαντισμό και την τρυφερότητα στην προσωπική σου ζωή και μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου καθώς ο έρωτας και το πάθος κυριαρχούν. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες για τον αδέσμευτο, καλό είναι όμως να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να αφήσεις το χρόνο να σου δείξει αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι το κατάλληλο για σένα ή όχι.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Το κυριότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας αυτής είναι το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο που θα απογειώσει την ερωτική σου ζωή καθώς το πάθος και η έξαψη θα πρωταγωνιστήσουν παράλληλα, όμως συναισθήματα έντονα ανασφάλειας και φόβου μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που θα χρειαστούν ιδιαίτερη διαχείριση. Πριν από αυτό η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Κριό στις 13.02 αυξάνει κατακόρυφα τη νευρικότητα σε ότι αφορά προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες και δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση καθώς επαναστατείς με συμπεριφορές που δεν σου αρμόζουν και αντιδράς σε ότι πιστεύεις ότι δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που θέλεις στην παρούσα περίοδο. Ξαφνικές γνωριμίες που θα εκτοξεύσουν το πάθος είναι πολύ πιθανές.

Στις 14.02 ο Άρης περνάει στον Ταύρο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την επιχειρηματικότητα και πιθανές οικονομικές δοσοληψίες μπορεί να έχεις. Είναι γεγονός ότι η διαίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά στις καλύτερες δυνατές συνεργασίες για εσένα που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα σε οικονομικό επίπεδο, αρκεί να την αφήσεις να λειτουργήσει και να μην εγκλωβιστείς στην καχυποψία που θα σε κρατήσει πίσω σε σημαντικά βήματα. Το πάθος στην προσωπική σου ζωή απογειώνεται και μπορεί να περάσεις μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σου, προσπάθησε όμως να περιορίσεις ανασφάλειες και απωθημένα, γιατί η ζήλια και η καχυποψία που μπορεί να εκδηλώσεις μόνο δυσκολίες θα δημιουργήσουν.

Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να περάσεις υπέροχες στιγμές για δύο με το σύντροφό σου, καθώς ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορούν να απογειώσουν τη σχέση σας. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, καλό είναι βέβαια να μην βιαστείς και να αφήσεις το χρόνο να σου δείξει αν πραγματικά αξίζει να επενδύσεις συναισθηματικά ή όχι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Ανεβαίνει η ένταση αυτή την εβδομάδα στην προσωπική σου ζωή αλλά και στις συνεργασίες σου, καθώς ο Άρης περνάει στον Ταύρο και σηματοδοτεί μία περίοδο πιθανών ανταγωνιστικών διαθέσεων που θα πρέπει να διαχειριστείς με ιδιαίτερη ψυχραιμία και σύνεση. Πριν η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Κριό στις 13.02 δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές ευκαιρίες σε ότι αφορά τον εργασιακό σου τομέα που θα πρέπει όμως να αξιολογήσεις και εάν είναι θετικές για εσένα να πάρεις το ρίσκο, κάτι που θα σε ωθήσει σε άκρως ευνοϊκό μονοπάτι. Προσπάθησε μόνο να διαχειριστείς τυχόν εκρήξεις σου στον εργασιακό χώρο γιατί δεν αποκλείεται να προκληθούν συγκρούσεις με συναδέλφους που θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες.

Στις 14.02 ο Άρης περνάει στον Ταύρο και είναι γεγονός ότι η δραστηριοποίηση σε ότι αφορά συνεργασίες θα είναι έντονη, μόνο που θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πώς θα λειτουργήσεις καθώς πιθανές είναι οι ανταγωνιστικές διαθέσεις που μπορεί να εκδηλωθούν και να δημιουργήσουν έντονες κόντρες. Παράλληλα η ένταση ανεβαίνει και σε προσωπικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με το σύντροφο ή με πιθανή νέα γνωριμία καθώς τάσεις επιβλητικές και εγωισμός εκτοξεύουν τη νευρικότητα και μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικά ζητήματα που δεν θα είναι εύκολο να επιλύσεις. Δείξε ωριμότητα και ψυχραιμία.

Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ιδανικές συνθήκες στην προσωπική σου ζωή για να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου και γιατί όχι να πραγματοποιήσεις μία κοντινή απόδραση που θα δώσει πνοή φρεσκάδας στις σχέσεις σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες για τον αδέσμευτο που θα εκτοξεύσουν τη διάθεσή σου, όμως καλό είναι να θυμάσαι ότι το να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Το αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας αυτής είναι το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο που το πιθανότερο είναι να δημιουργήσει για εσένα αυξημένες αγγαρείες και υποχρεώσεις σε εργασιακό επίπεδο εκτοξεύοντας το άγχος και την γκρίνια, κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς το επόμενο διάστημα. Λίγο πριν η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Κριό στις 13.02 δημιουργεί ιδανικές συνθήκες σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς το πάθος εκτοξεύεται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρωτότυπες ιδέες και αιφνιδιαστικές προτάσεις που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Κεραυνοβόλες γνωριμίες μπορούν να ανεβάσουν τους χτύπους της καρδιάς, καλό είναι βέβαια να θυμάσαι ότι οι αιφνιδιαστικές γνωριμίες μπορεί να αποχωρήσουν με τον ίδιο ξαφνικό τρόπο.

Στις 14.02 ο Άρης περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητα, καθώς υποχρεώσεις και αγγαρείες δείχνουν να αυξάνονται και θα πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς θέλεις όλα να γίνουν άψογα. Το άγχος, η γκρίνια και η επιθετικότητα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και να επηρεάσουν τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να διαχειριστείς αυτή σου την ψυχολογία για να μην υπάρξουν συγκρούσεις που θα σου κοστίσουν. Είναι επιβεβλημένο να βάλεις στην καθημερινότητά σου άσκηση και γυμναστική για να μπορέσεις να εκτονώσεις εκεί αυτό το ψυχικό δυναμικό που μπορεί να σε ταλαιπωρήσει.

Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ιδανικές συνθήκες σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, καθώς ο ερωτισμός και το πάθος συνοδεύονται από ρομαντισμό και τρυφερότητα και είναι εξαιρετική ευκαιρία για να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου. Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξεις σε με γνωριμίες καθώς η τάση ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Η κυριότερη διέλευση της εβδομάδας αυτής είναι το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο που σηματοδοτεί για εσένα την έναρξη μιας περιόδου άκρως αισιόδοξης, διασκεδαστικής και έντονα ερωτικής, καθώς επικεντρώνεσαι στις απολαύσεις της ζωής, στο σύντροφό σου ή σε πιθανές νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Πριν από αυτό, η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Κριό στις 13.02 μπορεί να προκαλέσει έντονες συγκρουσιακές διαθέσεις και προστριβές σε οικογενειακό επίπεδο, καθώς πιθανά ξαφνικά γεγονότα εκτοξεύουν τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς με σφοδρό τρόπο προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και ψύχραιμος στην οποία διαχείριση.

Στις 14.02 ο Άρης περνάει στον Ταύρο και αφήνεις πίσω σου το θυμό και την οργή που μπορεί να ένιωθες, ανοίγοντας μπροστά σου μία νέα περίοδο που επιθυμείς να απολαύσεις τη ζωή σου, τον έρωτα, τη διασκέδαση. Καταλυτικές θα είναι οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή το σύντροφό σου ανανεώνοντας ριζικά το ερωτικό σου πεδίο και δίνοντας άλλη ώθηση σε ότι αφορά τη σχέση σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην εγκλωβιστείς σε εγωκεντρικές διαθέσεις που μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν στην προσωπική σου ζωή.

Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τον συναισθηματισμό, το ρομαντισμό, την τρυφερότητα και έτσι σε συνδυασμό με το πάθος και την ένταση μπορεί να λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή, καλό είναι βέβαια να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί μόνο ο χρόνος θα δείξει αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι το κατάλληλο για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
αλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Σημαντική εξέλιξη αυτή την εβδομάδα είναι για σένα η έλευση του Άρη στον Ταύρο καθώς επικεντρώνεσαι στο οικογενειακό πεδίο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σου. αφού η ένταση και η νευρικότητα εκτοξεύεται. Λίγο πριν η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Κριό στις 13.02 δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για νέες ευκαιρίες που μπορεί να έρθουν και να αφορούν εμπορικές ή επικοινωνιακές δράσεις που καλό είναι να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να τις αξιολογήσεις, έτσι ώστε να προχωρήσεις μπροστά. Μην φοβηθείς να πάρεις το ρίσκο όπου αντιληφθείς ότι οι συνθήκες θα σε ευνοήσουν. Προσωπικές νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα έρθουνε συνδυαστικά στη ζωή σου.

Στις 14.02 ο Άρης περνάει στον Ταύρο και στρέφεσαι σε ότι αφορά την οικογένεια και ζητήματα που μπορεί να την απασχολούν, μόνο που η νευρικότητα και η ένταση αυξάνονται κατακόρυφα και αυτό είναι πολύ πιθανό να έχει επιπτώσεις στις σχέσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς και να αντιπαρατεθείς με όποιον θεωρείς ότι σε έχει αδικήσει ή καταπιέσει. Καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις αντιδράσεις σου γιατί δεν θα είναι δύσκολο να δυναμιτίσεις το κλίμα με δυσάρεστες συνέπειες. Προσπάθησε να εκτονώσεις την ενέργειά σου σε γυμναστική για να αποφύγεις οποιαδήποτε προβλήματα.

Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για επιστροφές προσώπων από το παρελθόν που μπορεί να θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και πάλι στη ζωή σου. Μόνο που καλό είναι να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις αυτή την περίοδο καθώς ο έντονος συναισθηματισμός και η ανάγκη εξιδανίκευσης των καταστάσεων το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές που αργότερα θα σε πληγώσουν.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Σημαντικές εξελίξεις σε εμπορικό και επικοινωνιακό επίπεδο μπορεί να υπάρξουν την επόμενη περίοδο καθώς ο Άρης περνάει στον Ταύρο και ευνοεί ιδιαίτερα τις δράσεις σου στους συγκεκριμένους τομείς. Πριν από αυτό η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Κριό στις 13.02 στρέφεις πιθανά το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά οικονομικές και υλικές ανάγκες που έχεις και δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα που θα σε ανησυχήσουν. Παράλληλα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στην προσωπική σου ζωή γιατί απωθημένα και φόβοι μπορεί να έρθουν με ορμή στην επιφάνεια και να εκδηλωθούν με απολυτότητα και κτητικότητα κάτι που θα ενοχλήσει το σύντροφό σου.

Στις 14.02 ο Άρης περνάει στον Ταύρο και σου δίνεται η μοναδική ευκαιρία να δράσεις άμεσα σε ότι αφορά εμπόριο, επικοινωνία, διαφήμιση, νέες γνώσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορείς να ασχοληθείς μόνο με ένα συγκεκριμένο αντικείμενο και αυτό θα δημιουργήσει την ανάγκη και τη διάθεση να υπάρξουν περισσότερα πράγματα που θα σε απασχολήσουν και θα μπορέσεις έτσι να εκτονώσεις την ενέργειά σου. Η κοινωνικότητά σου εκτοξεύεται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες σημαντικές γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Αυτό που θα πρέπει ιδιαίτερα να προσέξεις είναι η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου που μόνο προβλήματα και συγκρούσεις θα προκαλέσει με τους γύρω σου και ιδιαίτερα με το στενό σου περίγυρο.

Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δημιουργεί το ιδανικό μείγμα λογικής και ευαισθησίας σε ότι αφορά τη σχέση σου, καθώς επικεντρώνεσαι στο σύντροφό σου και στο πως θα θέσεις κοινούς στόχους μαζί του, κάτι που γίνεται μέσα από το πρίσμα της τρυφερότητας και του ρομαντισμού που σε διέπει. Πιθανές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, προσπάθησε όμως να μην προτρέχεις γιατί το πιθανότερο είναι να βγάλεις λάθος συμπεράσματα λόγω της ανάγκης ωραιοποιήσεις προσώπων και καταστάσεων που σε διέπει.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 11-18.2.2019; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, αρης, μετρο, νέα, θλίψη, συγκεκριμένο, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , ομαδα διας, Καλή Χρονιά, εξαψη, αποτελεσματα, επιθυμιες, θλίψη, εγωισμος, ζηλια, καριερα, μουσικη, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, περιοδος, ψυχολογια, ωθηση, αγχος, αξιζει, απωθημενα, βομβα, γεγονοτα, γεγονος, γινεται, γνωριμια, διαστημα, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, δοθει, δωσει, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ειλικρινα, εκνευρισμος, εκφρασεις, εβδομαδα, ενεργεια, εξελιξη, επικοινωνια, επενδυσεις, εποχη, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδιο, θετικο, θυμασαι, θυμησου, θυμος, διαφημιση, εικονα, καχυποψια, κυρια, κλιμα, λαθος, μικρο, μπορεις, μυστικα, ομαδα, οικογενεια, ωριμοτητα, ορμη, παθος, πεδιο, περιβαλλον, πνοη, πορτες, προβληματα, πρισμα, πρωταγωνιστες, ρισκο, ρομαντισμος, ρολο, σεμιναρια, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, σχεδια, ταξιδια, ταση, χατζηβασιλειου, χρονος, ψυχραιμια, ψυχικο, ομορφα, βηματα, δωσεις, για σενα, γνωσεις, ιδανικο, ιδιαιτερα, μπροστα, νιωθεις, οργη, πληγες, θεματα, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα