Τα νέα beauty προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσετε μέσα στο 2019 (μέρος β’)

Η επόμενη χρονιά είναι λίγες μέρες μακριά και είμαι σίγουρη ότι την περιμένετε πως και τι. ‘Οχι μόνο γιατί λίγο πριν έρθει θέλετε να είστε εντυπωσιακές και να ξενυχτήσετε σε ξέφρενα party μέχρι το πρωί αλλά και γιατί ανυπομονείτε για το νέο και το αναπάντεχο που κρύβει κάθε νέος χρόνος.

Όσο αφορά τα δικά μας είναι σίγουρα συναρπαστικά και θα έχουμε να λέμε. Τα μεγαλύτερα brands ομορφιάς μας έδωσαν ήδη μια μικρή γεύση από τα λανσαρίσματα του 2019 και έχουμε πράγματι ξετρελαθεί. Πρόκειται για πρωτοποριακές φόρμουλες περιποίησης της επιδερμίδας

αλλά και για νέα προϊόντα μακιγιάζ που είναι απλά απίθανα.

Ας τα δούμε πριν τα αποκτήσουμε:

Benefit Roller Liner: Ιδανικό για πολύ λεπτή γραμμή πάνω από το βλέφαρο αυτό το eyeliner θα γίνει η νέα μας εμμονή. Θα είναι διαθέσιμο σε ματ μαύρο και ματ καφέ χρώμα και θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε τα looks που είδαμε στα shows της Άνοιξης. Λόγω της μορφής του είναι εύκολο στη χρήση και κατάλληλο για το ωραιότερο wing look. Και κάτι ακόμα: Παραμένει στη θέση του για 24 ώρες!

Bobbi Brown Crushed Liquid Lip: Ακολουθεί τη φιλοσοφία του κλασικού Crushed Lip αλλά με έχει μία βασική διαφορά: Χαρίζει πιο πλούσιο και δυνατό χρώμα. Έχει την κρεμώδη υφή και την ενυδατική δράση του balm, την σταθερότητα του κραγιόν και την λάμψη του lip gloss. Διατίθεται σε 14 αποχρώσεις που κινούνται από τις φυσικές μέχρι τις έντονες και λαμπερές.

Yves Saint Laurent Beaute Volupte Plump-in-Colour: Έχει το ίδιο χρώμα και λάμψη με το κλασικό αλλά χαρίζει στα χείλη ένταση και όγκο. Η μικρή μαύρη καρδιά που βρίσκεται στο κέντρο του περιέχει έλαιο μέντας και caprilyl glycol, δύο συστατικά που κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα χωρίς να δημιουργούν αίσθηση καψίματος ή πόνου. Το ίδιο εφέ δημιουργεί και η η πούδρα από μαύρο μαργαριτάρι που επίσης περιέχει στη σύνθεση του.

Διαβάστε ακόμη:

Οι αγαπημένες εσάνς που μυρίζουν Χριστούγεννα

Αυτή είναι η νέα beauty εμμονή της Victoria Beckham!

Keywords
Τυχαία Θέματα