Το χρώμα στα χείλη τα φετινά Χριστούγεννα είναι κάθε άλλο παρά κόκκινο

Τα φετινά Χριστούγεννα πρέπει να είναι διαφορετικά. Επιβάλλεται. Θα κάνετε ότι δεν έχετε τολμήσει άλλες χρονιές. Ξεκινώντας από το μακιγιάζ. Ξεχάστε το κλασικό κόκκινο κραγιόν και το μαύρο eyeliner. Υιοθετήσατε το συγκεκριμένο look άπειρες φορές στο παρελθόν και πιθανότατα θα κάνετε το ίδιο στο μέλλον.

Φέτος ας είναι κάτι

διαφορετικό. Και αν δεν θέλετε κάτι υπερβολικό στα μάτια γιατί έχετε καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο ύφος και δεν είστε ακόμα σε mood να το αλλάξετε ας συζητήσουμε για τα χείλη. Το αμέσως επόμενο ωραιότερο σημείο του προσώπου. Το οποίο σας χαρακτηρίζει. Γνωρίζω ότι το κόκκινο κραγιόν είναι αιώνιο και ταιριάζει με τις γιορτινές εμφανίσεις αλλά είμαι σίγουρη ότι θα εκπλαγείτε με όσα ακολουθούν.

Ας τα δούμε:

NYX Machinist Lipstick, Honey Bronze: Ναι πολύ καλά βλέπετε. Μπρονζέ-χρυσό που θα σας μεταμορφώσει σε μεταμοντέρνα πριγίπισσα του party. Κρατήστε τη μονοχρωμία και απλώστε σκιές στα μάτια στην ίδια απόχρωση.

MAC Shiny Pretty Things Lipstick, Both Cheeks: Φούξια και υπέροχο. Και ναι εδώ μπορείτε να το συνδυάσετε με μαύρο eyeliner δημιουργώντας ένα εναλλακτικό look. Για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα επιλέξτε χρωματιστή σκιά.

Fenty Beauty by Rihanna Mattemoiselle Lipstick, One of the Boyz: Κάν΄το όπως η Rihanna. Το μοβ στα χείλη είναι πρωτότυπο και ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Επιμένουμε ότι είναι τέλειο να ακολουθήσετε τη μονοχρωμία και σε αυτή την περίπτωση.

Bobbi Brown Luxe Liquid Lip Velvet Matte, Blood Orange: Το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα στα μέσα του χειμώνα. Και αν αυτό δεν είναι ανατροπή τότε τι; Σε τέλεια επιδερμίδα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Το έντονο πορτοκαλί στα χείλη αρκεί.

ShiseidoModern Matte Powder Lipstick, Majo: Σκούρο, σκοτεινό, γοητευτικό και μαγικό. Όλα αυτά κρύβει η συγκεκριμένη απόχρωση. Είναι vampy και επιβάλλεται να συνδυαστεί με smoky eye. Αλλιώς δεν έχει νόημα. Εκτός αν θέλετε σε ματ επιδερμίδα χωρίς άλλη έντονη λεπτομέρεια να δώσετε στα χείλη το προβάδισμα.

Διαβάστε ακόμη:

Τα 2 hair color trends που θα δείτε παντού το 2019

Οι αγαπημένες εσάνς που μυρίζουν Χριστούγεννα

Keywords
Τυχαία Θέματα