Τα νέα beauty προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσετε μέσα στο 2019 (μέρος α’)

Τα λανσαρίσματα του 2019 θα είναι πολλά και θα είναι υπέροχα. Νέες φόρμουλες, τέλεια χρώματα και πρωτοποριακές συνθέσεις φτιαγμένες μόνο για εσάς. Προετοιμαστείτε γιατί έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και έναν σκοπό μόνο: Να σας κάνουν ομορφότερες.

Ας τα δούμε ένα ένα:

Clinique iD: Η προσωποποιημένη φροντίδα είναι το μεγαλύτερο trend του 2019. Και αυτή ακριβώς την τάση ακολουθεί το συγκεκριμένο προϊόν. Είναι ένα σύστημα ενυδάτωσης βασισμένο στην κλασική και εμβληματική Dramatically Different Moisturizer

lotion. Ετοιμαστείτε για εκθαμβωτική λάμψη.

Shiseido Ultimune Amplifying Night Mask: Η επιτυχία του Ultimune Power Infusing Concentrate είναι τεράστια αφού πωλείται ένας κάθε 13 λεπτά. Τώρα έρχεται μια μάσκα νυχτός να συμπληρώσει τον καταπληκτικό ορό. Η μάσκα λιώνει όταν αναμειχθεί με μια σταγόνα ορού και μετατρέπεται σε ένα ελιξίριο που διορθώνει κάθε ατέλεια.

Make Up for Ever Ultra HD Self-Setting Concealer: Ακολουθώντας την συνταγή της σειράς Ultra HD το συγκεκριμένο κονσήλερ είναι έξτρα καλυπτικό και έξτρα απαραίτητο επίσης. Χάρη στα αμινοξέα που περιέχει στη σύνθεση του απλώνεται πανεύκολα και παραμένει στη θέση του για τουλάχιστον 12 ώρες.

Chanel Baume Essential Multi-Use Glow Stick: Το είδαμε για πρώτη φορά στο runway για την Άνοιξη του 2019. Είναι δημιουργία της make up artist του brand, Lucia Pica και η διάφανη απόχρωση του χαρίζει απίστευτη λάμψη ενώ παράλληλα είναι το καταλληλότερο προϊόν για να δημιουργήσετε το glass-skin, ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τα χείλη μπορείτε να το απλώσετε σε βλέφαρα και ζυγωματικά.

Maybelline New York Snapscara: Η Maybelline New York αν μη τι άλλο γνωρίζει τι σημαίνει τέλεια mascara. H σύνθεση της νέας φόρμουλας χαρίζει glossy αποτέλεσμα και μήκος που θα σας ξετρελάνει. Αλλά η μεγαλύτερη καινοτομία κρύβεται στην wax-free σύνθεση που σημαίνει ότι την αφαιρείται απλά χρησιμοποιώντας χλιαρό νερό.

Και δεν είναι μόνο αυτά φυσικά. Υπάρχει φυσικά και συνέχεια. Επίσης έχω να σας πω ότι για κάποια από τα νέα λασναρίσματα δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ αφού θα κυκλοφορήσουν στις αρχές της νέας χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή είναι η νέα beauty εμμονή της Victoria Beckham!

Το γάντι καθαρισμού των celebrity mua είναι ένα μικρό θαύμα

Keywords
Τυχαία Θέματα