Τα μυστικά του haircolorist της Miley Cyrus για μακριά, υγιή με ζωντανό χρώμα μαλλιά (μέρος β’)

Ο haircolorist της Miley Cyrus αποκαλύπτει τα μυστικά του ώστε να αποκτήσετε μακριά, υγιή και τέλεια μαλλιά. Θα χρειαστεί υπομονή αλλά και κάποιες μικρές θυσίες. Αξίζει όμως τον κόπο, έτσι δεν είναι. Άλλωστε τόσο η Cyrus όσο και η Jennifer Aniston που είναι επίσης πελάτισσα του Justin

Anderson όπως είναι το όνομα του ακολουθούν τις οδηγίες του χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δείτε λοιπόν τι πρέπει να κάνετε:

Αφού καταφέρετε να αραιώσετε τα ραντεβού στο κομμωτήριο θα χρειαστείτε στο σπίτι ένα purple shampoo. Είναι το ειδικό σαμπουάν που έχει μπλε-μοβ χρώμα και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε μόνες. Η συγκεκριμένη φόρμουλα κάνει τις ανταύγειες να δείχνουν ζωντανές και φρέσκες. Στην ουσία το μοβ σαμπουάν εξουδετερώνει το έντονο κίτρινο χρώμα. Όσο πιο έντονο το μοβ χρώμα του τόσο πιο δραστικό είναι. Προσοχή όμως: Δεν το χρησιμοποιείτε καθημερινά. Μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετή.

Όσο αφορά το λούσιμο ο Anderson επιμένει ότι πρέπει να το περιορίσετε στις δυο φορές την εβδομάδα, διαφορετικά το χρώμα θα ξεθωριάσει με αποτέλεσμα να χρειαστεί επίσκεψη στο κομμωτήριο για ανανέωση.

Προσοχή: Κρύψτε το Dry Shampoo. Δεν θα το χρειαστείτε την περίοδο που μακραίνετε τα μαλλιά σας. Να το απλώνετε στο μήκος είναι δεκτό αλλά να ψεκάζετε τις ρίζες 2-3 φορές την εβδομάδα είναι μάλλον καταστροφικό αφού φράζει του πόρους με αποτέλεσμα να μην αναπτύσσεται σωστά η τρίχα ενώ παράλληλα να προκαλεί τριχόπτωση. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως δεν είναι σαμπουάν. Μην σας πιάνει πανικός. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε για πάντα τη χρήση του dry shampoo. Απλά θα το αποχωριστείτε για λίγο. Μπορείτε να το αντικαταστήσετε με ένα scrub μαλλιών που χαρίζει το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα.

Το επόμενο που θα πρέπει να μειώσετε είναι η χρήση των συσκευών styling, δηλαδή σίδερα ισιώματος ή για μπούκλες και πιστολάκι. Ο Anderson δεν εννοεί να τα κρύψετε σε κάποιο ντουλάπι για τα επόμενα τρία χρόνια αλλά να τα περιορίσετε. Κι αυτό γιατί η θερμότητα απομακρύνει τα φυσικά έλαια από την τρίχα με αποτέλεσμα να ξηραίνεται και να σπάει. Όταν η Cyrus αποφάσισε να μακρύνει τα μαλλιά της γνώριζε ότι θα τα χτένιζε με πιστολάκι μία φορά την εβδομάδα μόνο και θα προσπαθούσε να κρατήσει το styling όσο περισσότερο μπορούσε. Ειδικά το σίδερο για μπούκλες είναι αυστηρά απαγορευμένο.

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα, μοναδικά και αξιολάτρευτα make up looks της χρονιάς

Μην ξεχνάτε την απολέπιση σώματος επειδή είναι Χειμώνας

Keywords
Τυχαία Θέματα