Τα μυστικά του haircolorist της Miley Cyrus για μακριά, υγιή με ζωντανό χρώμα μαλλιά (μέρος α’)

Όλες μας έχουμε σταθεί μπροστά στον καθρέφτη κάποια στιγμή και έχουμε πει δυνατά ή από μέσα μας “θέλω να μακρύνω τα μαλλιά μου”. Και για κάποιο περίεργο λόγο γίνεται αφού τα έχουμε κόψει λίγους μήνες μόνο. Επίσης ενώ τα έχουμε ταλαιπωρήσει λιγάκι με χημικές επεξεργασίες. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στα extensions. Φυσικά μακριά μαλλιά θέλουμε και μάλιστα υγιή, λαμπερά και υπέροχα.

Όχι, δεν είναι όνειρο θερινής νυχτός και δεν το λέω εγώ αλλά

ο haircolorist της Miley Cyrus καθώς και άλλων celebritties όπως η Jennifer Aniston και η Margor Robbie. Πρόκειται για τον Justin Anderson ο οποίος αποκάλυψε όλα τα μυστικά αλλά και τις συμβουλές που δίνει στις διάσημες πελάτισσες τους ώστε να έχουν τέλεια μαλλιά.

Είναι εκείνος που βοήθησε την Miley Cyrus να μακρύνει το υπέροχο, κατά τ’ άλλα pixie. Χρειάστηκαν περίπου τρία χρόνια βέβαια αλλά έγινε σωστά με τη μικρότερη δυνατή φθορά. Άλλωστε το Anderson επιμένει ότι είτε είναι φυσικά είτε βαμμένα χρειάζεται υπομονή καθώς επίσης να βελτιώσετε την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Αν είστε μάλιστα ξανθιά το έργο είναι λίγο δυσκολότερο και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήστε πιστά τα βήματα που προτείνει ο ειδικός.

Πρώτος και σημαντικότερος κανόνας είναι οι πιο αραιές επισκέψεις στο κομμωτήριο για βαφή. Κι αυτό γιατί όσο ταλαιπωρείτε τα μαλλιά τόσο πιο συχνά πρέπει να τα κόβετε. Και έτσι δουλειά δεν γίνεται. Επίσης οι συχνές χημικές επεξεργασίες εμποδίζουν την ανάπτυξη της τρίχα. Το καλύτερο είναι να επισκέπτεσθε τον haircolorist κάθε 8-10 εβδομάδες.

Όταν έρθει η ώρα του ραντεβού είναι καλό να μην πειράξετε τη ρίζα. Κάνετε highlights στα υπόλοιπα μαλλιά και αφήστε τη ρίζα φυσική. Δημιουργεί ένα grunge look το οποίο είναι cool όπως λέει ο Anderson. Αν θεωρείτε ότι δεν σας ταιριάζει ζητήστε από τον κομμωτής σας να κάνει baby highlights σχετικά κοντά στη ρίζα δημιουργώντας ένα ωραιότατο εφέ.

Διαβάστε ακόμη:

Μην ξεχνάτε την απολέπιση σώματος επειδή είναι Χειμώνας

Τα καλύτερα Contour Kits για τέλειο αποτέλεσμα ακόμη κι αν δεν είστε make up experts

Keywords
Τυχαία Θέματα