Το νέο hairlook του Kanye West είναι σίγουρα επιλογή της Kim

O Kanye West είναι μεν γνωστός rapper αλλά διάσημος σε όλη την υφήλιο έγινε μετά το γάμο του με την Kim Kardashian. Μεγάλα δράματα ή σκάνδαλα δεν έχουν δημιουργήσει οι δυο τους. Γίνεται μεν συζήτηση αλλά κυρίως λόγω των εμφανίσεων και των εξωφρενικών parties που διοργανώνουν κατά καιρούς.

Ο West δείχνει να είναι χαλαρός όσο αφορά την τεράστια

δημοσιότητα ενώ ακολουθεί πιστά τις τάσεις. Έχει μάλιστα δημιουργήσει και δική του κολεξιόν την οποία διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο η σύζυγος του. Άλλωστε είναι γεννημένη γι’ αυτό. Γνωρίζει πολύ καλά τους κανόνες του παιχνιδιού και είναι πάντα εκείνη που κερδίζει. Αν και υπάρχουν φορές που προκαλεί αντιδράσεις όπως για παράδειγμα μετά την εμφάνιση της κόρης της με κατακόκκινο κραγιόν ή πορτοκαλί eyeliner, αλλά εκείνη δεν πτοείται αφού γνωρίζει ότι κάθε αναφορά στο όνομα της στο τέλος της βγαίνει σε καλό.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kanye West (@kanyewestt_official) στις 31 Μάι, 2018 στις 10:00 μμ PDT

Ο Kanye πάντως είναι απόλυτα σύμφωνος με κάθε απόφαση και κίνηση της συζύγου του και μάλιστα την εμπιστεύεται πολύ όσο αφορά θέματα της καριέρας του αλλά και πιο απλά όπως είναι το χρώμα στα μαλλιά του. Και επειδή αυτό είναι το θέμα μας ο Kanye στην τελευταία του εμφάνιση είχε τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Ναι. Έβαψε τα μαλλιά του και μάλιστα με πολλές αποχρώσεις και μάλιστα όχι παστέλ αλλά φλούο. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει μια δραματική αλλαγή αφού τον έχουμε δει επίσης με πλατίνα, πράσινο αλλά και με animal print look.

Ίσως προσπαθεί κι αυτός με τη σειρά του να τραβήξει την προσοχή που χρόνια τώρα έχει πέσει πάνω στις γυναίκες της οικογένειας. Δυστυχώς οι άνδρες ακούγονται μόνο αν κάνουν κάτι κακό όπως για παράδειγμα να απατήσουν τη σύντροφο τους. Κι επειδή ο Kanye δεν είναι τέτοιος άνθρωπος προκαλεί με πιο ανώδυνους τρόπους.

Πάντως δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη αν είναι μόνιμη βαφή η προσωρινή που φεύγει με τα λουσίματα. Γιατί η αλήθεια είναι πως ένα άγχος του έχουμε.

Διαβάστε ακόμη:

Απόψε θα δημιουργήσετε το ωραιότερο winged eyeliner και δε θα πιστεύετε πόσο εύκολο είναι

Τα μυστικά που πρέπει να μάθετε αν θέλετε να αποκτήσετε το glass skin εφέ

Keywords
Τυχαία Θέματα