Πού ήταν η Νατάσα, οέο;

SHOWBIZΠού ήταν η Νατάσα, οέο;Παρασκευή, Φεβρουάριος 22, 2019 - 17:47

❱❱ Η Καλογρίδη απούσα από το πλευρό του Λυκουρέζου σε λαμπερό δικηγορικό πάρτι

Διάσημες παρουσίες, από πρώην πρωθυπουργούς ως και πρίγκιπες, αλλά και μια ηχηρή… απουσία σημάδεψαν το λαμπερό πάρτι που έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο Γιάννης Μαρακάκης και ο Νικόλας Γερασίμου για να γιορτάσουν την έναρξη της συνεργασίας των δικηγορικών γραφείων τους.

Και ενώ σύσσωμη η αθηναϊκή, και όχι

μόνο, ελίτ έδωσε το «παρών» στη μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μαγαζί στο Παλαιό Ψυχικό, η σύντροφος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου Νατάσα Καλογρίδη έλαμψε διά της... απουσίας της από την εκδήλωση, η οποία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, με αρκετούς να συμπεραίνουν πως το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί.

Στο πλευρό του γνωστού ποινικολόγου ήταν η κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, αντισταθμίζοντας την απουσία της συντρόφου του. Πάντως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος υποδέχτηκε με χαμόγελο τους εκλεκτούς καλεσμένους του, ανάμεσα στους οποίους ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πλήθος πολιτικών και φυσικά… δικηγόρων, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός.

Μάλιστα, για να συγχαρούν τους τρεις δικηγόρους για τη συνεργασία τους βρέθηκαν στο Παλαιό Ψυχικό ακόμη και ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ και η Νάντια Χαλαμανδάρη, πρώην σύζυγος του πρίγκιπα της Ισπανίας. Τα τρία γραφεία πλέον θα διατηρούν μεν την αυτονομία τους, αλλά θα συνεργάζονται αναλόγως με τις υποθέσεις που θα καλούνται να χειριστούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα