Τα μυστικά tips της irina Shayk για υπέροχο κορμί…αποκαλύπτονται!

Η Irina Shayk είναι μια από τις γυναίκες που θαυμάζουμε, όχι μόνο για το υπέροχο σώμα της και την ομορφιά της αλλά και τον χαρακτήρα της -αυτό εξάλλου υποστηρίζουν όσοι έχουν συνεργαστεί κατά καιρούς μαζί της- το πόσο καλή μητέρα είναι αλλά και πόσο επαγγελματίας.

Η ίδια θέλει να διατηρεί το σώμα της σε τέλεια φόρμα και προσπαθεί να ακολουθεί υγιεινή διατροφή αλλά να κάνει και γυμναστική. Ποια είναι τα διατροφικά μυστικά της στα οποία πιστεύει πολύ; Διαβάστε τα αναλυτικά!

#1.  Δεν της αρέσει να στερείται φαγητά
Το γνωστό μοντέλο μίλησε παλαιότερα στην αγγλική Vogue για τη διατροφή της και τόνισε πως ποτέ στη ζωή της δεν έχει καταφέρει να τηρήσει κάποια δίαιτα. Η ίδια αποκαλύπτει πως δεν θέλει να στερείται τα αγαπημένα της φαγητά και ότι προσπαθεί απλά να μην το παρακάνει.

#2. Πίνει πολύ νερό
Η Irina Shayk πίνει τουλάχιστον 1,5 λίτρο νερό την ημέρα. Η ίδια θεωρεί πως αυτή η ποσότητα νερού είναι αρκετή για να παραμένει το δέρμα της λαμπερό και να διατηρεί τον μεταβολισμό της σε υψηλά επίπεδα.

View this post on Instagram

Staying home in my @suspiciousantwerp #suspiciousantwerppartner

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Apr 25, 2020 at 7:30am PDT

#3. Τρώει λίγα γλυκά
Μπορεί να της αρέσουν τα γλυκά αλλά ποτέ δεν θα το παρακάνει τρώγοντας μεγάλες ποσότητες. «Θα φάω και παγωτό και το αγαπημένο μου κέικ, αλλά με μέτρο σαν συμπλήρωμα μιας απόλυτα ισορροπημένης διατροφής».

#4. Γυμνάζεται τακτικά
Τις μέρες που νιώθει πως έχει λίγο ξεφύγει σε ό,τι αφορά στη διατροφή της, η ίδια προσπαθεί να επανέλθει κάνοντας παραπάνω αερόβια άσκηση.

#5. Τρώει τα πιο παχυντικά φαγητά πιο σπάνια
Το cheeseburger είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της φαγητά. Ωστόσο γνωρίζει πως με το να τρώει συχνά junk food δεν θα μπορέσει να διατηρήσει ένα όμορφο και υγιές σώμα. Γι’αυτό και προσπαθεί να μην τρώει συχνά τέτοιου είδους τροφές παρά μόνο όταν έχει free day.

Μια ματιά ακόμα: Αυτά τα διατροφικά μυστικά των stars για τέλειο σώμα είναι τελικά πολύ…υγιεινά!

Πεινάς όλη την ώρα; Κάνε αυτό το τεστ και κόψε τις λιγούρες …μαχαίρι!

H διαιτολόγος της Kim Kardashian αποκαλύπτει τα μυστικά της για τέλειο σώμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα