Το ξανθό της Σταχτοπούτας είναι η μεγαλύτερη τάση της επόμενης σεζόν!

Το ξανθό επανέρχεται δυναμικά την επόμενη σεζόν και οι haircolorists έχουν δημιουργήσει ήδη τα ωραιότερα. Σύμφωνα με τους ειδικούς η νέα τάση έχει να κάνει με την περίοδο της καραντίνας όπου όλες οι γυναίκες περιορίστηκαν μέσα στο σπίτι και η μεγαλύτερη επιθυμία τους αμέσως μετά ήταν μια μεγάλη αλλαγή στο χρώμα και μάλιστα στην πιο φωτεινή απόχρωση που θα τους ανεβάσει την ψυχολογία.

Ο celebrity hairstylist Luke Harsheson που επιμελείται τα μαλλιά της Kiera Knigthly μεταξύ άλλων, είναι εκείνος που αποκάλυψε τη νέα

τάση: “Μετά από τους μήνες που έμειναν κλεισμένες οι γυναίκες στο σπίτι θέλουν τα μαλλιά τους να είναι γεμάτα ζωντάνια. Ένα φωτεινό χρώμα φτιάχνει τη διάθεση”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luke Hersheson (@lukehersheson) στις 17 Αύγ, 2018 στις 10:21 πμ PDT

Η απόχρωση που θα κάνει θραύση την επόμενη σεζόν σύμφωνα με τον Harsheson είναι παραμυθένια αφού θυμίζει εκείνη που έχει η Σταχτοπούτα στην ομώνυμη ταινία του Disney.

Πρόκειται για ένα “creamy” χρώμα που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους τύπους δέρματος και μπορούν να το δοκιμάσουν ακόμη κι όσες έχουν καστανή βάση ή απαλά highlights. Celebrities όπως οι Beyonce και Rosie Huntington-Whiteley το έχουν ήδη υιοθετήσει και είναι απλά υπέροχο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw) στις 14 Μάι, 2020 στις 4:47 μμ PDT

Τι λέτε; Θα το τολμήσετε τώρα που επιστρέφετε από τις διακοπές σας;

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

H Betina Goldstein σας δείχνει πως θα αποκτήσετε βήμα-βήμα το πιο chic french moon manicure!

DIY: Φτιάξτε μόνες σας ένα σπρέι που απολυμαίνει και φρεσκάρει τη μάσκα σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα