Τα λάδια σώματος που αφήνουν το αποτύπωμα τους στο δέρμα σας και όχι στα ρούχα

Είναι αλήθεια ότι τα λάδια σώματος τα φοβάστε λιγάκι αφού το πιθανότερο είναι να αφήσουν λεκέδες στα ρούχα σας. Το καταλαβαίνω γιατί μου έχει συμβεί και μάλιστα την πιο ακατάλληλη στιγμή, λίγη μόνο ώρα πριν τον γάμο της αδερφής μου και μάλιστα στο φόρεμα που έψαχνα μήνες να βρω. Απλά καταστροφή. Έκτοτε απέφευγα να φορέσω λάδι παρά μόνο στο πρόσωπο ή αντηλιακό.

Μέχρι που ανακάλυψα ότι υπάρχουν φόρμουλες που δεν είναι ύπουλες και λιπαρές. Αντίθετα, το μόνο που αφήνουν είναι μια υπέροχη αίσθηση στο δέρμα, απαλότητα και υπέροχο, διακριτικό άρωμα.

Δείτε τι εννοώ:

Moroccanoil Dry

Body Oil: Αν είστε και εσείς fan της υπέροχης λουλουδάτης εσάνς των προϊόντων του brand τότε θα λατρέψετε το συγκεκριμένο λάδι. Είναι ξηρό, απαλό και ιδανικό για όσες θέλουν πλούσια ενυδάτωση και μεταξένιο φινίρισμα.

Neutrogena Body Oil Light Sesame Formula: Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του είναι ότι στεγνώνει τόσο γρήγορα που μπορείτε να ντυθείτε αμέσως μετά την εφαρμογή. Η αίσθηση που αφήνει είναι τόσο δροσερή που θα νοιώθετε σαν να βγήκατε μόλις από το ντους.

Ren Moroccan Rose Gold Glow Perfect Dry Oil: Αν θέλετε μία φόρμουλα κατάλληλη για το σώμα, τα μαλλιά και τα νύχια τότε πρέπει να επιλέξετε τη συγκεκριμένη. Η σύνθεση του προσφέρει ενυδάτωση και παράλληλα ανακουφίζει από τυχόν ερεθισμούς.

Bio Oil Multiuse Skincare Oil: Είναι το αγαπημένο προϊόν της Kim Kardashian. Δημιουργήθηκε για να λειαίνει ραγάδες και ουλές αλλά αγαπήθηκε πολύ και από γυναίκες που δεν αντιμετωπίζουν τα συγκεκριμένα προβλήματα. Απορροφάται αμέσως χαρίζοντας τέλεια αίσθηση.

Nuxe Huile Prodigieuse: Πρόκειται για ένα cult προϊόν. Κατάλληλο για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά αφήνει ένα υπέροχο άρωμα που διαρκεί όλη μέρα. Παράλληλα φροντίζει, θρέφει, χαρίζει λάμψη, ενυδατώνει και επανορθώνει την επιδερμίδα χάρη στη βιταμίνη Ε και το macadamia oil που περιέχει στη σύνθεση του. Απλώνεται εύκολα και απορροφάται αμέσως. Η Or εκδοχή του λειτουργεί και ως highligter αφού μπορείτε να απλώσετε μικρή ποσότητα στα ζυγωματικά και το ντεκολτέ.

Διαβάστε ακόμη:

H make up free selfie της Kesha έριξε το Twitter

H συμβουλή ομορφιάς που έδωσε η Kate Moss στην κόρη της είναι νόμος

Keywords
Τυχαία Θέματα