H Chrissy Teigen φοράει ποδηλατικό κολάν σε βραδινή έξοδο και «ρίχνει» το ίντερνετ!

Το ποδηλατικό κολάν αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και πολλοί σχεδιαστές το λάνσαραν στις επιδείξεις τους συνδυασμένο με ποικίλους τρόπους. Celebrities, fashionistas και fashion bloggers το φοράνε ήδη στην καθημερινότητά τους και εντυπωσιάζουν. Πρόκειται για μια νέα εκδοχή του athleisure style που τόσο έχουμε αγαπήσει τα τελευταία

χρόνια. Η Kim Kardashian υπήρξε η πρωτεργάτης αυτού του trend καθώς η ίδια εμφανίστηκε πολλές φορές δημόσια με biker shorts από την κολεξιόν του συζύγου της Kanye West και του brand που εκείνος έχει, Yeezy.

H Chrissy Teigen είναι μια ακόμα star που θέλησε να λανσάρει και αυτή με τη σειρά της τη συγκεκριμένη τάση σε βραδινή της έξοδο με τον σύζυγό της John Legend.

Το πανέμορφο πρώην μοντέλοε επέλεξε total white look και συγκεκριμένα λευκό spandex σορτς συνδυασμένο με λευκό ζιβάγκο και blazer. Η Chrissy ολοκλήρωσε το look της με nude γόβες Gianvito Rossi αξίας 895 δολαρίων και χτένισε τα μαλλιά της σε πολύ χαλαρούς κυματισμούς.

Στις φωτογραφίες θα δεις την ίδια μαζί με τον σύζυγό της να φεύγουν από το μαγαζί που πήγαν για το ραντεβού τους.

Υπάρχουν άπειροι τρόποι να φορέσεις το biker shorts τόσο για πρωινές όσο και για βραδινές εξόδους. Το πρωί μπορείς να το συνδυάσεις με πουλοβεράκια και oversized φούτερ ή crop tops, ενώ το βράδυ με blazer και ζιβάγκο, όπως ακριβώς έκανε η Chrissy Teigen.

Διαβάστε ακόμα: Τα πιο ωραία layerings που μπορείς να κάνεις όταν έξω έχει πολύ κρύο (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα